A teke NB I. keleti csoportjának 19. fordulójában Tiszakécskére látogatott a Ceglédi VSE. A Ceglédnek mindenáron meg kellett nyernie ezt a mérkőzést, hogy továbbra is versenyben maradjon a bajnoki címért folytatott csatában. Az elsősorban Hűvös és Szarka kezdett. Hűvösnek nem ment a játék, fél távnál Kovács váltotta, de csak a fahátrányt bírta csökkenteni, így ez a pont elúszott. Szarka viszont jól játszott, megérdemelten gyűjtötte be a csapatpontot. Az állás, így 1:1, de 23 fa a hazaiak előnye. A középsősorban Zsiros és Rimóczi folytatta a pontvadászatot. Zsiros szoros csatában végül győzedelmeskedni tudott, viszont Rimóczi alul ellenfelével szemben. Az állás, így 2:2, de 35 fára növelte a Tisza-parti gárda az előnyét. Az utolsó sorban Sápi és Bíró lépett pályára. Mindketten jól vették az akadályt és győzelmet arattak ellenfeleikkel szemben. A többletfáért járó plusz két pontot a CVSE kapta, így 6:2 arányban nyerni tudott.

Végeredmények: Tiszakécske VSE – Ceglédi VSE 2:6 (2992:3004)

Pontszerzők: Szarka Péter 503 fa; Zsiros Gyula 509 fa; Sápi Tamás 516 fa; Bíró József 508 fa ill. Kokavecz Ferenc 499 fa; Bakhi Gábor 513 fa.

A keleti csoport dobogója: 1. Szolnoki MÁV SE 31 pont 2. Ceglédi VSE 30 pont 3. Budapesti Erőmű SE 28 pont

Az ifjúságiak 3:1-es vereséget szenvedtek a tiszakécskei fiataloktól.

Végeredmények: Tiszakécske – Ceglédi VSE 3:1 (1008:926)

Pontszerzők: Fehérvári Tamás 493 fa ill. Kokavecz Dávid 524 fa.

-Bezzeg Bence-

teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .