Az NB. I. keleti csoportjának VII. fordulójában hazai pályán fogadta a CVSE tekecsapata a Szegvárt.  A hazaiaknál bemutatkozott Zsiros Zsolt, aki pár év kihagyás utána újra a ceglédiekhez csatlakozott. A ceglédiek másik játékosa Hűvös volt, aki még pályára lépett. Sajnos a jó bemutatkozás nem jött össze, mivel 3 fával alul maradt párjával szemben. Hűvös ma nem a legjobb formáját hozta, de így is megszerezte pontját. Az állás 1:1 és 35 fa a vasutas előnye. A középsősorban Bíró és Rimóczi folytatta a játékot. Bíró a jó kezdés után maga alá került. A hajrában pedig ellenfele jobban teljesítve gyűjtötte be a vendégek második pontját. A mai napon Rimóczinak se ment, de épp elegendő volt, hogy megszerezze a csapatpontot. Az állás így 2:2 és 54 fa az előny. Az utolsósorban Szarka és Sápi lépett pályára. Szarka szinte sima játékkal söpörtbe pontját, míg Sápi a végjátékban nagy küzdelemben nyerte meg párharcát.

Ceglédi VSE – Szegvári T.S.E. 6:2 (3090:3001)

Pontszerzők: Hűvös Zsolt 513 fa; Rimóczi Zoltán 515 fa; Szarka Péter 536 fa; Sápi Tamás 517 fa ill. Staberecz Mihály 489 fa és Szabics Krisztián 525 fa.

Az ifjúságiak 4:0-ás vereséget szenvedtek a szegvári fiataloktól.   Ceglédi VSE – Szegvári T.S.E. 0:4 (970:1041)

Pontszerzők: Puskás Bence 519 fa és Rácz Róbert 522 fa.

-Bezzeg Bence-

felujitott teke palya

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .