A teke NBI 16. fordulójában az Oroszlányba látogatott a Ceglédi VSE teke csapata. Az elmúlt évek tapasztalata alapján igen szoros küzdelemre lehetett számítani.

Az első sorban Zsiros Gyula és Kovács Imre kezdett. Zsiros sajnos nem érzett rá a pályára, és bár az első két pályán még sikerült tartania magát, a másik kettőn ellenfele belelendült a játékba, és megszerezte a pontot. A mai napon Kovácsnak se ment a játék, így az ő riválisa is begyűjtötte a pontot. Az állás 2:0 és 100 fa előny a hazaiaknál.

Középen Bíró József és Rimóczi Zoltán folytatta a versenyt.
Bíró szoros küzdelmet vívott ellenfelével, felváltva nyerték a szetteket, de a végén Bíró jött ki győztesként a párharcból. A túloldalt Rimóczi még Bíróénál is nehezebb meccset játszott, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a pont sorsa az utolsó dobásban dőlt el. Ekkor Rimóczinál 1 fa állt, ha leveszi, nyer. Levette! Az állás 2:2, a fa előny még mindig nagyon sok.

Az utolsó sor előtt sejthető volt, hogy az “összfát” már nem sikerül visszahozni, így az azért járó 2 pont az Oroszlány csapatát illeti majd, tehát a cél a két egyéni pont megszerzése és így a 4:4-es végeredmény kialakítása. A pályára Sápi Tamás és Szarka Péter lépett fel a ceglédiektől.
Sápi remekül kezdett, és ezt a játékát folytatva magabiztosan szerezte meg a pontját.
A túloldalon Szarkáról ugyanez sajnos nem volt elmondható, első két szettjét elbukta, igaz nem nagy különbséggel. A harmadik pályán már sikerült nyernie és 9 fára csökkenteni hátrányát, amiből az utolsó pályán még előnyt is tudott kovácsolni, így a pontot is megszerezte. A mérkőzés tehát a várakozásoknak megfelelően nagyon izgalmasra sikeredett, és a végén egy 4:4-es döntetlen született.

Végeredmény:

Oroszlány-Cegléd 4:4 (3225-3165)

Pontszerzők: Bíró József 528, Rimóczi Zoltán 527, Sápi Tamás 567, Szarka Péter 529

A Vasutas még mindig a tabella 5. helyét foglalja el, ám ezzel az 1 ponttal ismét sikerült csökkenteni hátrányát az előtte álló csapattal szemben.

Az ifi csapatban Világosi Attila és Kecskeméti Szebasztián lépett pályára, de sajnos nem bírtak az ifjúságiak tabelláján első helyen álló hazai együttessel.

Végeredmény:

Oroszlány-Cegléd 4:0 (1065-942)

-Szarka Péter-

CVSE teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .