Az őszi fordulók utolsó játéknapján Székesfehérvárra látogatott a Ceglédi VSE tekecsapata. Ha a Cegléd megnyeri a mérkőzést, akkor 1. helyen várhatja a tavaszi fordulókat.

Az elsősorban Rimóczi és Bíró kezdett. Rimóczinak az első szett nem sikerült túl jól, viszont szettről-szettre javult. Ennek ellenére hiába szerepelt remekül, ellenfele ma kiváló napot fogott és átlépte azt a bizonyos 600-as álomhatárt. Bíró az első szettben kikapott, de utána jól használta ki ellenfele rontásait, így meg is szerezte a csapatpontját. Az állás így 1:1 és 18 fa a hazai csapat előnye. A középső sorban Zsiros és Kovács folytatta a játékot. Zsiros az elején nem nagyon akarta megérezni a pályát, de fél távnál ez változott, így ő is megszerezte a pontot a vasutasnak. Kovácsnak a mai napon nem ment a játék. Kállai váltotta, de ő sem tudott sokkal többet hozzátenni a játékhoz. Az állás így 2:2 és 20 fára növelte a Köfém az előnyét. Az utolsósorban Sápi és Szarka lépett pályára. Sápi szettek terén a fordulásnál 2:0-ás hátrányban volt, de ezek után remek hajrába kezdett. Szarka is végig remekül játszott, de ennek ellenére 15 gurítással a vége előtt még nem lehetett tudni, hogy mi lesz a meccs kimenetele, mivel akkor még 3 fával vezettek a fehérváriak. Itt gyújtotta be igazán a rakétát a Cegléd és meg is lett az eredménye, mivel mindketten megnyerték párharcukat. Ezzel a győzelemmel a Ceglédi VSE az 1. helyen zárta az őszi idényt megelőzve a Szolnokot és a Budapesti Erőműt.

Köfém SC – Ceglédi VSE 2:6 (3270:3311)

Pontszerzők: Bíró József 550 fa ; Zsiros Gyula 545 fa ; Sápi Tamás 577 fa ; Szarka Péter 556 fa; ill. Poroszlai Gergő 606 fa és Rendes Ádám 542 fa.

Az ifjúságiaknak mai napon nem ment, ezért 4:0-s vereséget szenvedtek.

Végeredmények: Köfém SC – Ceglédi VSE 4:0 (990:934)

Pontszerzők: ifj. Gelencsér Attila 474 fa ill. Simó Gergely Béla 516 fa.

 -Bezzeg Bence-

 

teke 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .