A CVSE Fitness szakosztályának I.osztályú egyéni versenyzői a hétvégén Dabason vettek részt  a Grand Prix versenysorozat első állomásán, ami egyben Európa Bajnoki kvalifikációs verseny is volt.
A közel 300 versenyzőt felvonultató eseményen a ceglédiek első versenyzője Szepes Réka volt. Előadás módja és kivitelezése szépen sikerült, de sajnos egy-két apróbb rontás becsúszott. A megszerzett helyezésének azonban így is örülünk, hisz a kitűzött célt teljesítette. Simon Réka nagyon jól kezdte gyakorlatát, de a végére kicsit elfáradt, ami az elemek végrehajtásán azért meglátszódott, de a dobogós helyezésben még mindig lehetett bízni. Klemenc Petra zárta a sort. Fantasztikus művészi hatással, energiával teli koreográfiát láthattunk tőle. Öröm volt nézni, addig amíg a gyakorlat vége előtt 10-12 másodperccel egyik elemnél az elugró lába valamin megcsúszott (vízcsepp,strasszkő, máig nem tudjuk min) és nem tudta véghajtani az egyik legnehezebb elemét. Hihetetlen lélekjelenlétének és helyzet felismerésének köszönhetően ( és a héten pont az ilyen esetekről beszélgetve edzőjével) a nagyobb rontást korrigálva bemutatta ennek az elemnek egy könnyebb változatát,ezzel egy súlyosabb pontlevonástól mentette meg magát. Szép volt Petra!
 
Eredmények:
Fit-Kid I.osztályú egyéni Grand Prix I.forduló:
V.kcs. 6. Szepes Réka
VIII.kcs. 1 Simon Réka
IX.kcs. 1. Klemenc Petra
 
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Király Béla és Móricz Alexandra
 
fitkid

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .