Az elmúlt hétvégén rendezték meg a szicíliaiCastellammare del Golfoban a Sicily Throwdown-t, ahol Kovács Lacee fiatal talentuma, Böjte Barna lépett életében először a versenyszínpadra Teenage 15-17 kategóriában. A két nap során 5 feladatsorban mérték össze tudásukat, melyek között szerepelt úszás, nagy súlyos olimpiai súlyemelés, gimnasztika, futás és tipikus CrossFit gyakorlatok, mint például Wall Ball. Barni a várakozásoknál is jobban kezdett a mumusnak számtó “Beach event”-ben, majd megállíthatatlan volt a súlyfelvétel létrában, így az első napot 2. hleyen zárta összetettben. A második nap még inkább az ő asztala volt, ahol két második hellyel és a döntő workout-ban kimagasló teljesítménnyel első helyen végezve, végül az összetettben is átvette a vezetést és megérdemelten hozhatta haza az aranyérmet. Kovács Lacee edző:
– Ez nagyon jó bemutatkozás volt a nemzetközi porondon, de a felnőtt mezőny merőben más és nagyon sok munka vár még ránk addig, amíg eljutunk az igazi célunkhoz, azaz kijussunk a CrossFit Games-re.
Ugyanezen a hétvégén rendezték meg a Senta Cross Challenge-t Szerbiában. Lacee két versenyzője is pályára lépett, akik közül Dejan Mihajlovic (szerb) összetettben aranyérmet szerzett, míg Ónodi Ferenc (Szeged) ugyanitt magabiztosan nyerte a döntő feladatsort, amivel összetettben a 4. helyre tudott előrelépni a nap végére.
-pézsé-
Crossfit Crossfit 2

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .