', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Vízilabda utánpótlás eredmények

Vereséggel kezdődött a tavaszi szezon a vízilabda utánpótlásban.

A hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály országos fiú utánpótlás csapatai Budapesten megkezdték a tavaszi szezont az Oázis SC korosztályos csapatai ellen. Vasárnap délután először a gyermek csapat szállt vízbe. A csapat a mérkőzést szezon eleji formában kezdte, ezért ellenfelünk az első negyedet két gólos előnnyel zárta. A gyerek csapatunk megpróbált felzárkózni, de a második negyedben több súlyos hibát követtet el, ami miatt ellenfelünk előnyét könnyedén növelte ezért csak az eredmény szépítése maradt számunkra.

Oázis SC – Ceglédi VSE 13.9

Ceglédi góllövők: Pákozdi Máté 5,  Szabó Bendegúz 3, Ecser Bence

 

A gyerekek csatája után következett az ifjúságiak mérkőzése, ahol a meccs feléig felváltva estek gólok így a harmadik negyed kezdetén a mérkőzés állása döntetlen volt. A meccs második felében viszont nem sikerült gólra váltatunk kidolgozott helyzeteinket így az Oázis csapata a harmadik és negyedik negyedben lőtt 3 góllal a mérkőzést megnyerte.

Oázis SC – Ceglédi VSE 7:4

Ceglédi góllövők: Simon Balázs 3, Bicskei György

 

A serdülő csapatunk következett akik jól kezdték a mérkőzést, meglévő helyzeteiket jól kihasználták. A meccsen a második negyedig partiban voltak, de sajnos a harmadik negyed közepére elfáradtak és hibát hibára halmoztak, amit az ellenfél kihasználva 5 gólos előnyre tett szert, ami a meccs végéig kitartott.

Oázis SC – Ceglédi VSE 14:7

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 3, Tószegi Zoltán 3, Rajkort Zsolt

A hétvégén utánpótlás fiú csapataink Békéscsabán folytatják a bajnokságot. A szakosztály további csapatai a tavaszi fordulót február végén kezdik meg.     

-Zám Attila-

polo

 

Hozzászólás