A hétvégén dupla fordulóval folytatódott a CVSE vízilabda szakosztály fiú országos gyermek, serdülő, ifjúsági csapatainak kiírt bajnoksága. A felnőtt férfi OB1/B csapat Kaposváron az LSU-10 gyermek bajnokságban szereplő csapat Budapesten szállt vízbe. Zám Attila tudósítása:

A pénteki napon országos fiú utánpótlás csapataink Budapesten a Honvéd-Kölyök Póló Suli vendégeként szerepeltek. Az első mérkőzést a gyermek csapat játszotta, ahol még sérülés miatt hiányzó Fekete Ákos nélkül felálló ceglédiek a győzelem reményében ugrottak a medencébe. A mérkőzés első két negyedében megilletődve játszottunk helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani valamint védekezésben is sok hibát ejtettünk, aminek köszönhetően a meccs utolsó két negyedére ellenfelünk olyan sok gólos előnyre tett szert, hogy  már csak a szépítés maradt nekünk.

Honvéd KPS – Ceglédi VSE   19:6

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Tarbály Zoltán 2, Pálvölgyi Kristóf    

 

A gyermek csapat után serdülők ugrott a medencébe, ahol rosszul, figyelmetlenül kezdtünk, de a mérkőzés második felében feljavult támadó és védekező játékunknak köszönhetően  magabiztosan nyertünk.

Honvéd KPS – Ceglédi VSE   4:8

Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 6, Tószegi Zoltán, Gál András

 

 

A serdülők után a nap zárásaként ifjúsági csapatunk szállt vízbe a három pontért. A ceglédi csapat fegyelmezett támadó játékkal és jó védekezéssel vágott vissza az ősszel elszenvedett vereség miatt.

Honvéd KPS – Ceglédi VSE   6:9

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 5, Pusztai Bence 2, Korb Zsombor, Milus Dávid

 

Szombaton délután Kaposváron vendégszerepelt Férfi OB1/B csapatunk. A mérkőzést gólerős támadó játékunknak valamin kimagasló kapus teljesítménynek köszönhetően magabiztosan nyertük.

Kaposvár VK – Ceglédi VSE 3:14

Ceglédi gólszerzők: Kiss Gyula 4, Simon Gábor 2, Hajek Zsombor 2, Bicskei György 2, Szepesi Bence, Varga Márk, Juhász Benjamin

 

Vasárnap hazai környezetben folytatta az utánpótlás fiú országos ifjúsági, gyermek, serdülő csapatunk az YBL WPC ellen. Az első mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta, ami kemény küzdelmes csata volt. A meccs elejétől kezdve mi irányítottunk és az első percben megragadtuk a vezetést, amit meg is tartottunk a meccs végéig .

Ceglédi VSE – YBL WPC   12:13

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 4, Pusztai Bence 3, Szilágyi Márk 2, Bicskei György 2, Korb Zsombor, Milus Dávid

 

Az ifi mérkőzés után gyermek csapatunk játszotta le az YBL WPC korosztályos csapata ellen a mérkőzését, ahol az első két negyedben felváltva estek a gólok és a második negyedet követő szünetre egy gólos előnnyel mentünk. A hátra levő két negyedben viszont támadásaink erőtlenné váltak és védekezésünk fellazult, amit ellenfelünk kihasznált és gyors gólokat lőve megnyerte a meccset.

Ceglédi VSE – YBL WPC   8:13

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 3, Tarbály Zoltán 3, Szendrei Dávid 2

 

Vasárnap a serdülő csapatunk ugrottak be utoljára a medencébe, hogy megharcoljon a három pontért. A csapat fegyelmezetten kezdett és a meghatározott instrukciókat betartva magabiztosan támadott és ezzel lépést tartott a bajnokság élmezőnyéhez tartozó ellenféllel. A második negyedben viszont több olyan gólt kaptunk, ami figyelmetlenségünkből kaptunk és mivel nem volt rá válaszunk így az YBL csapata öt gólos előnnyel ment el a nagy szünetre piheni. A harmadik negyedben hátrányunkat lefaragtuk jó védekezésünknek és feljavuló támadó játékunknak köszönhetően, de az utolsó negyedben ismét fontos pillanatokban hibáztunk így a végső győzelmet az YBL csapata szerezte meg.    

Ceglédi VSE – YBL WPC   10:12

Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 4, Rajkort Zsolt 2, Korb Zsombor, Gáspár Tamás, Tószegi Zoltán, Fekete Ákos

 

A vasárnapi napot az LSU-10 bajnokságban szereplő csapatunk zárta Budapesten a KÓPÉ vendégeként. A mérkőzésen sajnos több 100%-os gólhelyzetet kihagytunk, viszont ellenfelünk az első két negyedben szerzett négy gólja a meccs végéig kitartott, aminek köszönhetően bezsebelte a győzelemértjáró pontokat.

KÓPÉ – Ceglédi VSE    5:1

Ceglédi gólszerző: Farkas Zalán

 

A hetet csütörtökön (03.29) a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk kezdi, aki a KÓPÉ csapatát fogadja hazai környezetben 10 órai kezdéssel, majd azt követően délután 15 órai és 16 órai kezdéssel országos leány gyermek és serdülő csapatunk a Székesfehérvár ellen játszik. Szombaton (03.31) férfi felnőtt OB1/B –s csapatunk a bajnokságban az „A” csoportot vezető Nagykanizsát fogadja hazai környezetben 11 órai kezdéssel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .