A Ceglédi VSE vízilabda szakosztály országos utánpótlás fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatai február 2.-án elkezdték a pontvadászatot és rögtön egy dupla fordulóval Százhalombattán. A pénteki napot a gyermek csapat kezdte megilletődötten és így több gólos előnyhöz jutott a hazai gárda. Az utolsó két negyedben jelentősen feljavult a védekezésünk, de támadásban pontatlanok voltunk. A negyedik játékrészt hiába nyertük 3-0 ra nem sikerült a pontszerzés.

 

SZVSE( Százhalombatta) – Ceglédi VSE   11:10

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 5, Szendrei Dávid 3, Tarbály Zoltán 2

A gyermek csapat után a serdülő csapatunk szállt a vízbe, hogy haza hozza esélyesebbként a három pontot. A mérkőzést a megbeszéltek szerint kezdtük kemény szoros védekezéssel, majd labda szerzést követően jól indított kontra támadásainknak köszönhetően már a meccs első negyedében eldőlt a három pont sorsa hisz csapatunk fegyelmezett játékkal 7:1-re ellépett. A mérkőzés hátra levő részében előnyünket tovább növeltük és magabiztos játékkal meg is nyertük.  

 

SZVSE( Százhalombatta) – Ceglédi VSE   8:21

Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 6, Tószegi Zoltán 5, Rajkort Zsolt 3, Nagy Dávid 2, Kochan Dániel, Forgó Martin, Csáti Márton, Gáspár Tamás, Gál Dániel

A pénteki nap zárásaként ifjúsági csapatunk ugrott a százhalombattai medencébe, ahol magabiztos játékkal és Simon Balázs kiemelkedő teljesítményének köszönhetően szintén bezsebeltük a három pontot.

 

SZVSE( Százhalombatta) – Ceglédi VSE   7:20

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 11, Petrényi Botond 6, Nagy Dávid 2, Szilágyi Márk

A hétvége folytatásaként vasárnap hazai környezetben fogadta országos gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Kaposvár csapatait. Az első mérkőzést az ifjúságiak játszották a bajnokságot veretlenül vezető Kaposváriak ellen. A mérkőzést sajnos elvesztettük a nem éppen magas színvonalú játék vezetés mellett, de dicséret illeti Simon Balázst, Bicskei Györgyöt, Bezzeg Marcellt és a serdülő csapat játékosait a tisztességes helytállásért, hisz a bajnokságot vezető csapat most játszotta legszorosabb mérkőzését eddig.

 

Ceglédi VSE – Kaposvári VK    7:10

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 5, Bicskei György 2

Az ifik után gyermek csapatunk következett a tabellán jóval előrébb álló Kaposvár ellen. A mérkőzés elejétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és végig vezetve, nagy iramot diktálva kiütéses győzelmet aratunk. Mind védekezésben, mind támadásban ellenfelünk fölé nőttünk. Tótin Patrik remekelt a kapuban és Fekete Ákos, Szendrei Dávid gólerős volt elöl. Az egész csapatot dicséretet érdemel!

 

Ceglédi VSE – Kaposvári VK    16:10

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 7, Szendrei Dávid 6, Tarbály Zoltán, Orosz Zoltán, Medveczki Gábor

A vasárnapot az országos bajnokságban szereplő csapataink közül a serdülő csapat zárta. A serdülő csapat játékosainak nagy része egy nagyon nehéz ifjúsági mérkőzést követően ugrott a medencébe, hogy korosztályukban álljanak helyt.  A meccset Nagy Dávid bravúros góljával kezdtük meg melyet még öt követte ebben a negyedben és ellenfelünk csak kettővel tudott válaszolni így 6:2-es első negyedet követően bizakodóan vártuk a folytatást. A második negyedben viszont felébredt ellenfelünk és kapkodó támadásainknak és hibát hibára halmozó védekezésünknek kihasználva szép lassan ledolgozta hátrányát a negyedik negyedre. A mérkőzés utolsó negyede nagy csatát hozott valamint kevés gólt így a mérkőzés végeredménye 9:9-es döntetlen lett és következhetett a büntető párbaj, mivel a bajnokságban nincs döntetlen. A büntető sorozatban, ami 5-5 lövést jelent kapusunk Zöldi Péter tovább remekelt és védésének köszönhetően a párbajt megnyerve a mérkőzésért járó 2 pont is itthon maradt.     

 

Ceglédi VSE – Kaposvári VK    14:13

Ceglédi gólszerzők: Nagy Dávid 3, Milus Dávid 3, Rajkort Zsolt 2, Tószegi Zoltán 2, Csáti Márton 2, Korb Zsombor, Forgó Martin

-Zám Attila-

 

 

 

A vasárnapi napot hazai környezetben a Budapest LSU-10 bajnokságban szereplő csapatunk zárta. Az első és második negyedben is már remek vízilabdát játszottunk és jó védekezést és látványos támadójátékot mutattunk.

A harmadik és negyedik negyedben mindenki játéklehetőséget kapott, de így is megmaradt a csapat stílusa és eredményessége. Ki kell emelnem a góllövőkön kívül Szondi Marcit aki úgy irányított, szerelt és passzolt mint a nagyok.

Ismét megmutattuk, hogy jó úton járunk, mert már  CSAPATKÉNT tudunk játszani.

 

Ceglédi VSE – Oázis     16:6

Gólszerzők: Farkas Zalán 5, Banai Máté 3, Rétyi Roland 3, Szendrei Attila 2, Pusztai Márton, Tomcsányi Alex, Bori Noel

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .