A hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály összes csapatának megkezdődött a bajnokság. A szombati napon felnőtt csapataink szálltak vízbe idegenben. Az OB. II.-es bajnokságban szereplő  Czeglédi Lamantinok Miskolcon szerepeltek, ahol kiélezett, küzdelmes mérkőzéseken először Szolnok ellen 11:7-re, majd a Vác csapata ellen 12:6-ra maradtak alul.

Az egyesületünk OB1/B-es felnőtt csapata szombat délelőtt Nagykanizsán játszott, ahol a 13:8-ra kapott ki. A csapat szereplését sajnos nehezítette több sérülés, betegség, de a mérkőzést végig küzdve és a végére elfáradva csak a tisztes helytállás maradt.   

A vasárnapi napon utánpótlás csapataink közül a legfiatalabbak az U10-es gyermek bajnokságban Budapesten az YBL csapata ellen játszottak, ahol a fegyelmezett védekezés és az abból indított kontráknak köszönhetően több megúszás gól születtet és ennek köszönhetően 15:4-re győzedelmeskedtek.

Az országos fiú utánpótlás csapataink hazai környezetben Csongrád korosztályos csapatait fogadták. Először az ifjúságiak szálltak vízbe, ahol a fegyelmetlen, pontatlan játéknak köszönhetően 10:8-ra kikaptak. Az ifjúságiak után gyermek csapatunk szállt vízbe, de őket is jellemezte a pontatlan, fegyelmezetlen játék, ami következtében  15:9-re kaptak ki. A serdülő mérkőzésen a csapat a kötelező győzelmet egy szép játékkal hozta, aminek során a Csongrád serdülő csapata felett 19:13-ra győzedelmeskedett.

A fiú utánpótlás mérkőzések után az Angyalföldi Sportiskola csapata ellen játszották első tavaszi mérkőzéseiket hazai környezetben lány gyermek és serdülő csapatunk.  A lány gyermek csapatunk egy szoros, kiélezett mérkőzésen 8:7-re kapott ki. A serdülő lány csapatunk a bajnokságban először szerzett győzelmet egy fegyelmezett, kiváló védekezésnek köszönhetően 9:6-ra nyertek.      

A hétvégén hazai környezetben szombaton 18 órai kezdéssel felnőtt OB1/B csapatunk az MTK csapatát fogadja, míg vasárnap délelőtt 11 órai kezdéssel lány gyermek csapatunk játszik a Székesfehérvár csapata ellen, majd azt követően a serdülők játsszák soron következő meccsüket.

Szeretettel várunk minden szurkolót.                  

-Zám Attila-

-fotó Kisfaludi István-

CVSE polo lany cs

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..