Az elmúlt hétvégén hazai környezetben fogadta a CVSE vízilabda csapata az OB  I/B bajnokságban  a kiesés elől menekülő Debrecent. Az alapszakasz első fordulójában Debrecenben  12 : 12-es döntetlenre végződött az egymás elleni mérkőzés, ezért  volt miért visszavágnia a Ceglédnek. A meccsen a védekezésünk nem volt tökéletes, sok apró hibát ejtettünk, ezért összességében az átlaghoz képest sok gólt kaptunk. Támadásban viszont rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amit majdnem mindig gólra váltottuk, ezért a mérkőzést meg tudtuk nyerni. A felnőtt csapatunk így már tíz mérkőzés óta veretlen.

Ceglédi VSE – DVSE  16 – 12 (4-2, 3-4, 5-2 4-4)

Ceglédi góllövők: Práczky Károly 4, Hajek Zsombor 3, Simon Gábor 3, Némethy Richárd 2, Varga Márk 2, Bicskei Attila, Simon Balázs

A szombati napon utánpótlás 2005-ös fiú csapatunk Budapest szerepelt. A Hajós Alfréd uszodában a bajnokság első helyén álló Ferencváros csapatával játszottuk a szombati első meccsünket, ahol ellenfelünk agresszív játékukkal már az elején teljesen felőrölt minket fizikailag és mentálisan is¸ így elszenvedtük első vereségünket a bajnokság felső házi rájátszásban. A délután folyamán a második mérkőzésünket a szintén nagy hagyományokkal rendelkező BVSC csapata ellen szálltunk vízbe, ahol az első mérkőzésből sikerült fölrázni a csapatot és az első meccsel ellentétben tudtunk harcolni a győzelemért amire minden esélyünk meg is volt, de sajnos a fáradságnak és  a sok rossz passznak köszönhetően a legvégén  elveszítettük a mérkőzést.

 

FTC – Ceglédi VSE  15 : 4

Ceglédi góllövők: Szendrei Dávid 4

Ceglédi VSE – BVSC  5 : 7

Ceglédi góllövők. Szendrei Dávid 4, Kecskeméti Koppány


 

A vasárnapi napon országos fiú csapataink a Vasas vendégeként a budapesti Tüskecsarnok uszodában szerepeltek. Az első mérkőzést a gyermek csapatunk játszotta, ahol rengeteg hibával játszottunk. Támadásban a kidolgozott helyzeteinket nem tudtuk belőni valamint emberelőnyeink közül  egyet sem tudtunk kihasználni valamint védekezésben is képességeinkhez képest alul teljesítettünk.

Vasas Continental II. – Cegléd VSE    11 : 9

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 4, Pákozdi Máté 2, Ecser Bence 2, Halmi Dávid

 

A serdülő csapatunk a mérkőzés első két negyedbe kimagaslóan jól védekezett  és támadásban is gólra tudtuk váltani helyzeteinket így 2 gólos előnnyel vágtunk bele a meccs második felébe.

A harmadik és a negyedik negyedben lehetett érzékelni hogy kezdünk fáradni mint támadásba mint védekezésbe is, így folyamatosan hibáztunk ezeket pedig kihasználta az ellenfél így sajnos 3 gólos vereséget szenvedtünk.

Vasas Continental II. – Cegléd VSE    10 : 7

Ceglédi góllövők: Rajkort Zsolt 2, Milus Dávid 2, Fekete Ákos 2, Pákozdi Máté

 

Az ifjúsági csapatunk a serdülő mérkőzés után a bajnokság utolsó helyén álló Vasas Continental II. korosztályos csapatával játszott, ahol magabiztos játékkal szerezte meg a győzelmet.

 Vasas Continental II. – Cegléd VSE    7 : 13

Ceglédi góllövők: Simon Balázs 4, Juhász Lajos 3, Bicskei György 2, Pusztai Bence 2, Petrényi Botond 2

A hétvégén hazai környezetben,  vasárnap (03.19) országos gyermek és serdülő csapatunk játszik a Nyíregyháza korosztályos csapataival 10 órai kezdéssel. Szeretettel várunk minden szurkolót!

-Zám Attila-

-fotó Kisfaludi István korábbi felvétel-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..