A Ceglédi VSE különböző korosztályú vízilabda csapatai kilenc mérkőzést játszottak az elmúlt hétvégén, melyekből három alkalommal győztesen hagyták el a medencét. Zám Attila tudósítása:

Férfi OB I/B

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – Kanizsa Vízilabda SE  7:8

Ceglédi góllövők: Bicskei Attila 2, Hajek Zsombor, Simon Balázs, Juhász Benjamin, Varga István, Munkácsy Róbert

Munkácsy Róbert edző :- Azt tudjuk, hogy az egy gólos vereségekből hogyan lehet egy gólos győzelem, már csak meg kell tudnunk valósítani.

Fiú Országos Ifjúsági Bajnokság

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – Oázis SC   21:10

Ceglédi góllövők: Zsíros Botond 4, Sági Marcell 3, Simon Balázs 3, Turbók Péter 3, Petrényi Botond 3, Nagy Dávid 2, Juhász Lajos, Atkári Dániel, Milus Dávid

Juhász Benjamin edző :- Nyögve nyelősen kezdtük a meccset, de a végére sikerült a mérkőzés eleji hibáinkat kijavítanunk. Összeszedtük magunkat és megmutattuk, hogy tudunk csapatként is együtt dolgozni. Gratulálok a csapat összes tagjának!

Fiú Országos Serdülő Bajnokság

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – Oázis SC   12:9

Ceglédi góllövők: Simon Balázs 5, Pusztai Bence 2, Petrényi Botond 2, Bicskei György, Atkári Dániel, Zsíros Botond

Zám Attila edző :- A mérkőzést kapkodva kezdtük és rengeteg hibát vétettünk, aminek következtében az első két negyed nagyon szorosra sikerült. A meccs második felében viszont rátudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre és fizikálisan felőröltük a védelmüket, aminek következtében magabiztosan nyertük a meccset.

Fiú Országos Gyermek Bajnokság

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – Oázis SC    9:12

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 5, Nagy Dávid 3, Rajkort Zsolt

Horváth Viktor edző :- Az országos gyerek csapat tagjai gyenge és fegyelmezetlen egyéni játékukkal egymást múlták alul, aminek meg is lett az eredménye. Csak remélni tudom, hogy kemény munkánk úgy, mint a tavalyi szezonba meghozza majd a javulást ezen a téren.  

Leány Országos Gyermek, Serdülő Bajnokság

Fehérvár Póló SE – Ceglédi Úszó és Vízilabdasportért Alapítvány   22:20

Ceglédi góllövők: Máté Diána 8, Krizsány Csenge 7, Obrácz Nagy Anna 3, Obrácz Nagy Zsófia, Palkovics Vivien

Fehérvár Póló SE – Ceglédi Úszó és Vízilabdasportért Alapítvány   25:5

Ceglédi góllövők: Máté Diána 3, Kuthy Csenge, Bencze Boglárka

Türei Viktor edző :- Leány csapataink Székesfehérváron játszottak. A meccs menetét mindkét mérkőzésen mi irányítottuk és meg is tudtuk volna nyerni a mérkőzéseket, de külső tényezők ráhatása miatt ez sajnos nem sikerült. A lányok fele mindkét meccsen játszott, ezért az első meccsen nyújtott erős játékban kimerültek és a második mérkőzésen már nem tudták a várt eredményt hozni.

Kőnig György Gyermek 2004 bajnokság

Újszilvás KSE – KSI SE           0:26

Károly Zsolt edző :- A két csapat között sajnos minden tekintetben nagy volt a különbség. Ezt a hátrányunkat még fokoztuk egy rossz játékkal továbbá érezhető volt az egyik kulcsjátékosunk hiánya is, akit sérülés miatt nélkülöznünk kellett.

Rusorán Péter Gyermek 2002 bajnokság

BVSC- Póló – Ceglédi Vasutas Sport Egyesület      3:13

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 4, Pákozdi Máté 3, Csáti Márton 2, Halmi Dávid, Kovács Vendel, Szabó Bendegúz, Patály Miklós

Horváth Viktor edző :- A 2002-es csapat a BVSC III. csapatának legyőzésével továbbra is veretlen a csoportjába. Fegyelmezettségbe, figyelembe még van hova fejlődni

U10 Budapest Baby bajnokság

HUVK SE – Újszilvás KSE                                                                                   7:6

Károly Zsolt edző :- Első fordulónk volt ebben az új bajnokságban. Sajnos az eredmény nem tükrözi azt, hogy csapatunk végig jobb volt az ellenfélnél. Végig sokkal veszélyesebbek voltunk az ellenfél kapujára, de sajnos rengeteg kapufát is lőttünk. Szép megoldások voltak és látszik a fejlődés a gyerekeken. Az eredményt és a játékot nézve azt tudom mondani, hogy nem ők nyerték meg, hanem mi veszítettük el mérkőzést. Nagyon izgalmas volt a meccs és elégedett is voltam.

-pézsé-

vizilabda 11

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..