Megdöntötte saját rekordját a SAGAKU Sportklub kettlebelles csapata. A két évvel ezelőtti teljesítményüket múlták felül, melyen 24 órán keresztül tartó „swingelést”, azaz kettlebelles lendítést végezve.

A szombat reggeltől vasárnap reggelig tartó 24 órás sportesemény alatt a lendítésből idén 63.891 db-ot hajtottak végre, ami 35 ismétléssel több, mint korábbi, 63.856 lendítéssel felállított rekordjuk. Az idei rekord azonban hivatalosan nem került bejegyzésre, magyar rekordként továbbra is a korábbi eredmény érvényes, valamint folyamatban van az akkori rekord Guinness certifikációja is. Mivel a résztvevők legnagyobb része az éjszakai, hajnali periódusokat is vállalta, sokan az edzőteremben aludták végig az alig 1-2 órás pihenőidejüket, ám voltak, akik ez idő alatt sem pihentek, hanem az éppen dolgozó társaik ismétléseit számolták és rögzítették a jegyzőkönyvben, ami órákon keresztül szintén rendkívül monoton, de precizitást igénylő és fárasztó munkát jelent. A SAGAKU 16 fős csapata  remek hangulatban, egymást segítve és motiválva végül sikerrel vette az akadályt és a fizikai kimerültség, valamint a fáradtság ellenére mindenki számára hatalmas örömöt okozott a végeredmény, azaz a rekord sikeres megdöntése. Az esemény a résztvevők számára egyfajta csapatépítő szerepet is játszott, hiszen ez idő alatt egymás támogatására voltak utalva, s egymásnak adtak erőt a kemény próba során.

A résztvevő sportolók:

Dani Ferenc

Erdődi Mihály

Horváth Jákob

Hörömpő Dóra

Hörömpő Noémi

Juhász Tibor Péter

Kis Sándor

Klementisz Ágnes

Nagy Nilla Borbála

Nagy Nóra Bíborka

Nagy Péter

Orisek Péter

Sebők Attila

Tóth Balázs

Tóth Tibor

Zakar Anita

-Tóth Balázs – Sagaku Sportklub-

Swing rekord

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .