A teke NB I ötödik fordulójában a Bábolna csapatát látta vendégül a Ceglédi VSE. A mérkőzés sajnos az elmúlt 2 héthez hasonlóan alakult.  Ezen a meccsen sem állt mellénk a szerencse, míg az ellenfél oldalán annál inkább ott volt. Sajnos a játékosok sincsenek a legjobb formájukban, így ez a mérkőzés is vereséggel zárult.

Az elején Zsiros Gy. és Rimóczi Z. kezdett. Zsiros végigküzdötte a meccset, ennek meg is lett a gyümölcse, a végén hozzákerült a csapatpont. Rimóczi a túloldalon szintén nagy harcban állt, ellenfelének az első 90 dobásban sikerült 30 fás előnyre szert tenni, de az utolsó 30 dobásban Rimóczi remekül hajrázott és visszaszerezte azt, ezzel szerzett a csapatnak 0,5 pontot.
Az állás 1,5:0,5 és 5 fa előny.

Középen Bíró J. és Kovács I. folytatta. Bíró első szettjében 172 fát ért el (ami nem kis eredmény), de még ezzel is elvesztette a szettet ellenfele 175-ös eredményével szemben. A folytatásban ellenfele tovább menetelt, Bíró pedig kisebb sérüléssel küszködve próbálta tartani a fát. A másik pályán Kovács nagy csatában szerzett pontot a csapatnak.
Az állás 2,5:1,5 és 55 fa hátrány.

A végén Szarka P. és Sápi T. lépett pályára. Szarka első két pályáján szép eredménnyel hozta a szettpontot, ám utána a második két pályán nem találta a helyét, ellenfele beérte, és végül a csapatpontot is megszerezte. Sápi se érzett rá a játékra a mai napon, így az ő párharcában is az ellenfélhez került a pont.

Végeredmény:
Ceglédi VSE – Bábolna SE 2,5 – 5,5 (3222-3325)

Pontszerzők: Zsiros Gy. 560, Rimóczi Z.543, Kovács I.534.

Most három hét szünet következik, ami rá is fér a csapatra, és remélhetőleg ez alatt sikerül megtalálni a gödörből kifelé vezető utat.
Legközelebb 10.29-én, szombaton a Szank együttesét látja vendégül a Cegléd.

Sajnos az ifi csapat is vereséget szenvedett a hétvégén.

Végeredmény:
Ceglédi VSE – Bábolna SE 0:4 (993-1093)

-Szarka Péter-

teke-1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..