A teke NB. I. keleti csoportjának XXI. fordulójában a Szolnoki MÁV SE csapatához utazott a Ceglédi VSE tekecsapata. A játékosok titkon reménykedtek a győzelemben, mivel a bajnoki cím sorsáról volt szó.

Az első sorban Szarka és Rimóczi kezdett. Szarkának a mai játéknapon nem sok esélye volt, mivel ellenfele nagyon jól ütötte a fákat. Rimóczi remekül használta ki ellenfele rontásait, így megérdemelten gyűjtötte be a csapatpontot. Az állás, így 1:1, de 11 fa a szolnokiak előnye.

A középsősorban Bíró és Sápi folytatta a játékot. Bíró sok éven át viselte a szolnokiak mezét, így előnynek számíthatott az ő tapasztalata, és jól is jött a tapasztalata, mert megszerezte a ceglédiek második csapatpontját. Sápi végig küzdött, de alul maradt ellenfelével szemben.

Az utolsó sorban a Zsiros testvérek léptek pályára. Zsiros Gyulát a 60. gurításnál cserélni kellett, Kállai váltotta, de már akkora volt a hátrány, hogy ezt már nem tudta behozni. Zsiros Zsolt próbálta magát tartani, de ellenfele ma nagyszerű napot fogott ki és kiváló 600 fás feletti eredményt ért el. Végül a Szolnok 6:2 arányban tudott győzni, ezzel eldőlt, hogy ők egyenes ágon fognak feljutni a szuperligába. Ha a vasutas megőrzi a 2. helyét akkor egy oda-visszavágós mérkőzést kell majd lejátszaniuk a szuperliga egyik kiesőjével, így továbbra is él a remény, hogy a Cegléd is a legfelső osztályban kezdhesse el az ősszel elrajtoló szezont.

Végeredmények: Szolnoki MÁV SE – Ceglédi VSE 6:2 (3373:3232)

Pontszerzők: Rimóczi Zoltán 539 fa; Bíró József 571 fa ill. Varga István 577 fa; Molnár László 562 fa; Somodi Károly 575 fa; Bíró Ervin 612 fa.

Az ifjúságiak 3:1-re kikaptak a szolnoki fiataloktól.

Végeredmények: Szolnoki MÁV SE – Ceglédi VSE 3:1 (1066:934)

Pontszerzők: Bezzeg Bence 508 fa ill. Pordán Ádám 561 fa.

 

-Bezzeg Bence-

teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..