', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Fontos teke győzelem

Szombaton a teke NBI utolsó előtti fordulójában a fővárosba látogatott a Ceglédi VSE a Gázművek csapatához. A hazai gárda a kiesés elől próbál menekülni, míg a Vasutas jelenleg pontegyenlőséggel áll az 5. helyen (a 4. helyezett Bábolnának csak a „gól aránya” jobb), így az előrébb lépés volt a cél. Mivel mindkét csapatnak szüksége volt a 2 pontra, szoros mérkőzésre lehetett számítani.

Az első sorban a Zsoltoké volt a főszerep, a pályán Hűvös Zsolt, és Zsiros Zsolt. Mindkettőjük játéka kicsit döcögősen indult, de aztán összeszedték magukat és nagyjából tartani tudták az ellenfelet. Hűvös összességében többet is ütött 2 fával, azonban a szettarány miatt elbukta pontját, ahogy a túloldalon Zsiros is. Az állás 2:0, de a fa különbség minimális.

Középen Bíró József és a még ifista Bezzeg Bence folytatták a küzdelmeket. Nekik sem volt könnyű dolguk, akárcsak az első sorban itt is kiélezett küzdelem folyt mind a két párban, ám itt már a Ceglédhez került mindkét pont, és az össz fában való vezetést is sikerült megszerezni. Nem mellesleg Bezzeg ütötte a csapat legjobb eredményét, bizonyítva ezzel, hogy a felnőtt csapatban is képes helytállni. Az állás 2:2 és már a Cegléd vezet pár fával.

A végén Szarka Péter és Rimóczi Zoltán zárták a sort. Természetesen itt sem ment minden zökkenőmentesen; a ceglédieknek már eddig is sok problémát okozó 1-es pálya itt is mindkét játékos gyenge pontjának bizonyult, valamint az ellenfél is tudta, hogy az a pár fás vezetés szinte semmi, és még bármi lehet a vége. Ebben a sorban Rimóczi megszerezte, míg Szarka elvesztette pontját, így az egyéni pontok állása 3:3, de mivel a csapatfa előnyt sikerült megtartani, az azért járó 2 pontot a Cegléd zsebelte be.

Végeredmény:

Gázművek – Ceglédi VSE 3  – 5 (3109 – 3121)

Pontszerzők:

Bezzeg Bence 529, Bíró József 518, Rimóczi Zoltán 525.

Mivel a délután kezdődő, másik mérkőzésen a Bábolna vereséget szenvedett, így a Cegléd feljött a 4. helyre 1 mérkőzéssel a szezon vége előtt.

Az ifistáknál sajnos megmutatkozott a korosztály béli fölény, így a ceglédi fiatalok vereséget szenvedtek.

Végeredmény:

Gázművek – Ceglédi VSE: 4 – 0 (997 – 941)

-Szarka Péter-

teke

Hozzászólás