DSC_2578

A Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola és a Várkonyi István Általános Általános Iskola tanulói korizhattak elsőként Takáts László városunk polgármestere társaságában Cegléd első nyitott jégpályáján a Szabadság téren. Takáts Úr a jégen adott interjút a sajtó képviselőinek, melyben kiemelte: “A közösség az mindig fontos egy város életében, hiszen a közösség maga a város. Itt ezzel a szép karácsonyi hangulattal és jégpályával úgy vélem, hogy a ceglédieknek egy kis pluszt adhatunk a karácsonyi és adventi hangulatváráshoz.”

DSC_2584

Megkérdeztük a korcsolyázó gyerekeket is, milyen az idei jég? Bálint Gerda (képen jobbra) és Sátai Viki (képen balra) mondta el a véleményét:

SV:- Elsős korom óta korizok és minden télen kijártam a ceglédi pályára. Nagyon jó a mostani pálya, teszik, hogy nem sátorban kell korcsolyázni. 

BG:- 3-4 éve korcsolyázok, mindig kijöttem Ceglédre. Szerintem is sokkal jobb sátor nélkül, nagyobb is a tér, többen elférünk majd, mint tavaly. Az is jó, hogy le vannak kerekítve a végei, nem kell annyit kacskaringózni. 

A jégpálya nyitva tartása, árai és egyéb infók az alábbi linken található cikkünkben olvashatóak:

http://cegledisport.hu/sport-helyszinek-2/a-cegledi-nyitott-jegpalya-nyitva-tartasa-es-arai/#more-8601

További infók és pálya paraméterek az első cikkünkben olvashatóak:

http://cegledisport.hu/sport-helyszinek-2/kulonleges-hangulatban-korizhatunk-majd/#more-8510

-pézsé-

DSC_2580

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..