A márciusi XIX. Rehab-Rába Kupán Győrben elért sikerek után ( 17 versenyző 19 érem ), a ceglédi ASHIHARA-KARATE válogatott gőzerővel készült a 2015. 04.25. Szigetszentmiklóson megrendezésre került nyílt EURÁZSIAI KUPÁRA, melyen 8 ország közel 200 versenyzője lépett tatamira. Ceglédet 11 versenyző képviselte : Abuczky Zoé, Kenyó Ivett, Gyikó Noémi, Gál Zalán, Banai Bence, Monori Bence, Kiss Zoltán, Bodor András, Pipó Dávid, Fehér Dusán, Szendrei Máté. A sokszor fárasztó technikai, fizika és mentális felkészítő edzések után, a nehéz sorsolás és a sokszor vitatható bírói döntések ellenére, kiválóan szerepeltek a ceglédi Ashiharások a nemzetközi mezőnyben. A nap végére mindenki elfáradt, szülők, edzők, harcosok, de jó volt látni, érezni az elvégzett munka eredményét. Felkészítők: Abuczky Csaba vezetőedző 2. Dan, Abuczky Barbara 2 kyu, Lévainé Dobi Dorottya 4 kyu.
Eredmények:
I. hely: Kenyó Ivett, Fehér Dusán
II. hely: Abuczky Zoé, Banai Bence
III. hely: Gyikó Noémi, Bodor András, Kiss Zoltán, Szedrei Máté
IV. hely: Pipó Dávid, Monori Bence, Gál Zalán
Best Fighter különdíj : Szendrei Máté
A csapat versenyben :
I.hely: Magyarország
II. hely: Románia
III. hely: Oroszország
Köszönet a szülőknek, sporttársaknak, barátoknak, akik szurkoltak a csapatnak. Pipó Istvánnak az egyen felsők biztosításáért, valamint Táboros Andrásnak a versenyzők étkezésének támogatásáért.

-Ashihara Cegléd-

Ashihara

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..