A Magyar Karate Szövetség Vácott rendezte a kyokoshin karate knock down diákolimpiát, melyen a ceglédi ashihara karate versenyzői is képviseltették magukat. Abuczky Csaba edző tudósítása:

A versenyen a Magyar Ashihara Karate Szövetség részéről, Sensei Abuczky Csaba felkészítésével, a ceglédi RONIN DOJO két versenyzője Abuczky Zoé ( lány, gyermek I. kategória, -40 kg ) és Kocsis Kamilla ( ifjúsági nő, -55 kg ) vett részt.  10 szövetség  300 versenyzője lépett tatamira, hogy eldöntse a diákolimpiai bajnoki címet. Minden indulási, nevezési nehézségek valamint a versenyen történt bírói hiba és sérülés ellenére a ceglédi versenyzők a következő eredményt érték el:

Abuczky Zoé: I. hely Diákolimpiai Bajnok

Kocsis Kamilla: IV. hely

Külön köszönetet Shihan Máté Róbertnek és Shihan Németh Pálnak , hogy a versenyen indulhattunk, valamint Sempai Horváth Gyulának és Sempai Orosz Zoltánnak, hogy a versenyen mindenben a segítségünkre voltak. Köszönöm Kocsis Zsoltnak, hogy elkísért és vitt minket a verseny helyszínére.

Az Ashihara Karate célja nem a győzelem vagy a vereség, hanem önmagunk fejlesztése mind a harcművészet mind pedig az élet különböző terültén. A karate gyakorlása magában foglalja az önmegvalósítás lehetőségét, az egészséges életmódot, a küzdeni tudást, a kudarcok elviselését.

Gratulálok és további sikereket kívánok az Ashihara-Karate útján! -Sensei Abuczky Csaba 3 Dan A.I.K.O. – 3 Dan N.I.K.O.-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .