A Blikk beszámolója szerint Ungvári Miklós a Dakar-ralira készül :

Ungvári Miklós újabb nagy dobásra készül. Az olimpia ezüstérmes cselgáncsozó ezúttal nem a tatamin akar maradandót alkotni, hanem Dél-Amerikában, a kő- és homoksivatagban. A ceglédi sportember ugyanis részt vesz a januári Dakar-ralin – a Sandlander csapat tagjaként a világ legnehezebb tereprali futamát 2013-ban már teljesítő Sebestyén Sándor (41), Bognár József (41) pároshoz csatlakozik.

– Megbeszéltem az edzőmmel, kell egy kis kikapcsolódás, hogy feltöltődjek a következő év feladataira. A Dakar-részvétel erre tökéletesen alkalmas és a trénerem mellett a családom is rábólintott az ötletemre, hogy rajthoz állok – mondta Ungvári. – Sokat gondoltam arra, milyen jó lenne egyszer elindulni, s most Sándornak és a profi csapatnak köszönhetően megvalósul az álmom

A dzsúdós izgul, mi vár rá, de az elszántságán nem múlhat a siker.

– Három lelkes, akaratos vidéki ember mindenre képes. Jó kis társaságot alkotunk majd – mosolygott. A cselgáncsozót  igyekeznek felkészíteni az Argentínában, Bolíviában és Chilében várható nehézségekre.

– Már ült mellettem Miklós, azaz kicsit megtapasztalhatta, milyen érzés egy speciális terepjáróval száguldani. Sőt, azt is kipróbáltuk, mennyire bírja, ha hátul foglal helyet, ahogy majd a Dakaron teszi. Nem volt hányingere, nem szédült, jól viselte a gyűrődést – nyilatkozta Sebestyén, aki az idén a kategóriájában a hetedik helyen ért célba Toyotájával.

-blikk.hu-

13_o_ungvari4GRL_2251

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .