A férfi kézilabda NB I 8. fordulójában 5-én vasárnap 18:00 órakor a Vác otthonában lép pályára a Ceglédi KK SE. A sereghajtó házigazdáknak eddig még pontot sem sikerült szerezniük, ami nem is olyan jó ómen a Ceglédnek, hiszen az elmúlt fordulókban két nulla pontos csapat is ellenünk szerezte első győzelmét. Nehéz mérkőzés vár a CKK SE-re, mert igencsak csalóka a Vác tabellán elfoglalt helyezése. Az elmúlt fordulóban épphogy csak kikaptak Füreden, két góllal maradtak alul Egerben , egy-egy találat döntött az FTC és a Gyöngyös elleni meccseken, csak a Szeged és a Veszprém tudott magabiztos győzelmet kicsikarni ellenük. Nagy Károly vezetőedzőt kérdeztük, mekkora esélye van a győzelemre éhező Vác otthonában a még mindig több sebből vérző Ceglédnek?

– Nem tudjuk még, hogy milyen szerkezetben tudunk felállni. Kedd óta már edzenek a montenegrói játékosaim, a kapusaim összedrótozva, de szerintem vállalni fogják a mérkőzést, Radovic még mindig sérült, Grbovic játéka még mindig kérdéses. Mindenki érzi, hogy miről szól ez a mérkőzés, mindent megfogunk tenni a győzelemért. Változott a keretünk, mert Elezoviccsal szerződést bontott az egyesület, a balátlövő poszton így Radnic kap lehetőséget. Most is azt mondom, hogy ha a kapusaink tudnak hozzátenni, akkor vannak esélyeink. 

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .