A férfi kézilabda NB I. 14. fordulójában 14-én szombaton Komlóra látogat a Ceglédi KK SE. A Cegléd a bajnoki tabella ötödik helyén áll a  felsőházban, míg a Komlónak mindössze két pont előnye van az utolsó helyezett Egerrel szemben, mégis nehéz és izgalmas mérkőzésnek ígérkezik, mert mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem. Igazi rangadónak számít a komlói találkozó? – kérdeztük Kökény István vezetőedzőt:

– Rangadónak számít természetesen. Most is azt mondtam a fiúknak, ha fejben ott tudunk lenni és nem csak támadásban, hanem védekezésben is és megfogadják a játékosaim azokat a taktikai utasításokat, amiket a héten átnézünk, akkor nagy esélyünk van nyerni. Tehát a fej kérdése fog nagyon számítani és pluszban, amit a Komlóról mindig elmondunk, hogy messze van, a körülmények a csarnok és a nézők is olyanok, hogy az atmoszféra mindig a hazai csapatnak kedvez inkább, mint bárhol máshol az országban. Úgyhogy ezt is le kell győzni fejben és akkor haza tudjuk hozni a két pontot. Szeretnénk megtartani a pozíciónkat, amihez nyernünk kell Komlón. 

-pézsé-

kokeny istvan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .