A férfi kézilabda NBI rájátszás 7-12. helyért következő hazai mérkőzésén a Ceglédi KK SE a Pécs csapatát fogadja. A mérkőzésről Kökény István vezetőedző nyilatkozott a cegledisport.hu olvasóinak.

kokeny istvan

– Igazából nem mondanám, hogy tartok a Pécstől, de azért komolyan kell készülni a mérkőzésre. A Pécs fiatalokból áll, hullámzó a játékuk. Az előző fordulóban döntetlent játszottak az Orosházával. Nem vagyunk annyira jó csapat, hogy lazán vegyük a találkozót, hiába dobódtunk fel a váci győzelem után. Mi csak úgy tudunk jól játszani, ha egységesen komolyan vesszük az ellenfelünket. 

Már teljesítettétek a célkitűzést, a biztos bentmaradást. Mennyire motiválja a fiúkat, hogy megszerezhetjük a nyolcadik helyet is ?

– Már a bajnokság vége felé járunk és látszik, hogy mindenki fáradt, de ettől függetlenül hazai pályán, hazai közönség előtt természetesen nyerni akarunk, ami kötelező jellegű. Ha behúzzuk a pécsi meccset, szinte biztos a nyolcadik hely. Tesszük a dolgunkat, profi játékosként…

Ceglédi KK SE – Pécs 05.10. péntek 18.00 óra Cegléd Városi Sportcsarnok

-pézsé-

pfb logo

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..