Vasárnap látványos triál kerékpár versenyre várta Hege a sportágat szerető nézőket, akik szép számmal ki is látogattak a Szabadság téren megrendezett színvonalas versenyre. Három ceglédi versenyző is első helyen végzett a kategóriájában, így Hegedűs László, Takács Zoltán és Kozma Gergő is a dobogó legfelső fokára állhatott. Hege szervezőként és résztvevőként facebook oldalán értékelte a versenyt:

Köszönöm, hogy ennyien eljöttetek hozzánk és szurkoltatok nekünk a II. Ceglédi Triál Bajnokság alatt! Messzemenőkig a ceglédi versenyünkön volt a legtöbb néző a hazai triál sportban, amiért nagyon hálásak vagyunk Nektek! Köszönöm Cegléd városnak, hogy támogatták a rendezvény megvalósulását és mindenben mellénk álltak, hogy ez a rendezvény úgy sikerülhessen, ahogyan vasárnap láthattuk! Köszönöm a profi munkát az építőcsapatnak, akik kedd reggeltől egészen hétfő estig dolgoztak, mert ez egy nagyon komoly csapatmunka volt! Köszönöm a versenyzőknek, hogy újra eljöttetek hozzánk és kihoztátok magatokból a maximumot, hatalmasat ment mindenki! Köszönöm a verseny támogatóinak, hogy újra beálltak a rendezvényünk mögé, hiszen ezeket a színvonalas akadálypályákat Nekik köszönhettük! Köszönöm a Hegeshow csapatnak, hogy amíg mi a pályákon dolgoztunk, addig ők több, mint 6 rendezvényen képviselték a csapatot! Köszönöm szépen tehát mindenkinek, aki ott volt és hozzátett az esemény színvonalához, hálás vagyok Nektek! És a végére a Happy End! Büszke vagyok Kozma Gergőre és Takács Zoltánra, akik sikeresen megnyerték a kategóriájukat! Három ceglédi születésű versenyző most először foglalhatta el a dobogó legfelső fokát! Reméljük, hogy jövőre folytatjuk! 

-pézsé-

-fotó Töreki Zsolt-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .