Március 21-én szombaton 15:00 órakor igazi rangadót játszik a Ceglédi VSE a Siófokkal a Malomtó széli stadionban. A labdarúgó NB II. 20. fordulója előtt a bajnoki tabellán jelenleg 13. az FGSZ Siófok 18 ponttal, míg a Cegléd a 14.helyen áll 17 ponttal. Szabó Istvánnal a  CVSE vezetőedzőjével beszélgettünk a mérkőzésről:

A Siófok elleni mérkőzés kiemelkedik a többitől a tabellán elfoglalt helyezések miatt? 

 – Jelenleg tizenegy fordulóban gondolkodom. A mostani is egy mérkőzés. Látjuk a tabellát, hogy ha a Siófokot megverjük, akkor biztos megelőzzük és egyelőre annyi változik és több nem. A pontok száma még akkor is nagyon kevés a biztos bennmaradásért, így a következő tíz fordulóban is kell majd nyerni. Tudjuk, hogy fontos mérkőzés, de szerintem nagy terhet rakni a játékosokra nem szerencsés. A fiúk ugyanúgy érzik, tudják és minden mérkőzésre profi módon készülnek. 

Milyennek látod az idén a Siófokot?

– NB II-es szinten a legjobban erősített, jó képességű játékosokat igazolt. 10-11 fő érkezett hozzájuk és nagyon komoly anyagi háttér van náluk. Azt látom, hogy sokkal nagyobb az ő tudásuk, mint a mostani helyezésük. Biztosan úgy jönnek ide, hogy győzni szeretnének. 

Nyerni tud a CVSE a Siófok ellen?

– A Siófok ellen mindig jó mérkőzést szoktunk játszani. Azt ígérhetem, hogy a csapat száz százalékot fog kiadni, de most lehet, hogy több kell, mert mindkét csapatnak óriási a tét, de nem akarunk sokat veszíteni… A csapatunknak az a célja, hogy bennmaradjunk, és amelyik csapat ezt a célt tűzte ki, ott vannak vereségek is, amit a szurkolóknak is el kell fogadni. Jogos elvárás az a szurkolóktól, hogy a játékosaink tegyenek meg mindent a győzelemért. Soroksáron is így volt ez, amit a szurkolóink tapssal háláltak meg. Nagyon jólesett ez a játékosoknak, köszönet a csapatot elkísérő szép számú szurkolónak ! Most sem akarunk csalódást okozni !

-pézsé-

focistak edzesen

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..