U15

Gödöllő – Ceglédi VSE 1:4 (1:1

Cegléd: Schwarcz, Ecseri, Szebeni, Prumek, Kovács, Kelemen, Juhász, Vincze, Kartali, Pálfalvi, Lakos, Cserék: Máté, Szabó

Gól: Vincze, Pálfalvi, Juhász, Máté

Jók: Prumek, Kartali, Páfalvi, Juhász

Ványi Zsolt edző: – Szépen sikerült búcsúztatnunk ezt a viszontagságos őszi szezont egy nehéz ellenféllel szemben. A mai mérkőzést a fegyelmezett, csapat szinten bemutatott jó védekezésünknek köszönhetően nyertük meg. A második félidőt jobban bírtuk erővel, veszélyes és ami fontos, eredményes kontratámadásokat vezettünk.   
 

 

U14

Gödöllő – Ceglédi VSE 2:2​

Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Ványi, Fajkó, Borics, Pásztor, Medve, Cserék: Kovács,Valkai, Szaniszló, Oláh, Fülöp, Pintér

Gól: Medve, Kovács

Jók: Tóth

Farkas János edző : – Megint beleestünk abba a hibába mint két hete, vezetésünk ellenére vissza vettünk a tempóból és a futómennyiségből. Nem is vettük komolyan a második félidőben a játékot és ezért egyéni hibákat követtünk el, ami meghatározta a meccset. Az ellenfél átvette a vezetést és utána érdekes módon újra tudtunk egymásért küzdeni, ennek köszönhető a döntetlen. A jövőben erre sokkal jobban kell figyelnünk.

-Kőházi Ádám-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .