A Ceglédi VSE lebdarúgó  utánpótlás csapatok papíron az utolsó, 30.-ik fordulót játszották volna az elmúlt hétvégén, de több szempontból sem ez a valóság. Az U-21 és U-17 pénteken előre hozott meccset játszott. Az U-15 és U-14 halasztja jövő szerdára a meccseit. A bajnoki küzdelmek jövő szombaton és vasárnap érnek véget a tavaszi első,  a bajnokság elhalasztott 16.-ik fordulójával. Szóval még egy hétig kell izgulni csapatainkért, akik küzöl továbbra is két korosztály (U-21 és U-15) a dobogóért küzd. Eredmények :
U-21: BVSC – Ceglédi VSE 1-2 Gólszerzők: Hazafi, Viniczai                                                                                    

Kecskeméti József edző: Két nagyon szép góllal szereztük meg a három bajnoki pontot. Ezzel el is mondtam minden jót a mérkőzésről. Borzasztó állapotú, legelőszerű pályán próbáltunk játszani, de még az is nehézséget okozott, hogy egymáshoz passzoljunk! Lassan, körülményesen, pontatlanul szövögettük a támadásokat és ha sikerült kidolgoznunk helyzetet azt ki is hagytuk. De ez a CSAPAT is az én, a mi CSAPATUNK. Nem lehet mindig gálázni, nyertünk és ez a lényeg. Ha szombaton (június 7.) a 10:00 órakor kezdődő mérkőzésen legyőzzük az ESMTK gárdáját sporttörténeti sikert érünk el, a CEGLÉDI LABDARÚGÓ IFI CSAPAT HARMADIK HELYEZÉST ÉR EL A MÁSODOSZTÁLYBAN!

U-17: BVSC – Ceglédi VSE  1-3 Gólszerzők: Simon (2), Széman

-Szabó Attila-

Gol

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..