Országos Újonc Csapat és Egyéni Bajnokság Bp BVSC/KSI  
 
Fiú Csapat:
10.hely(Tótin Kristóf,Petrik Solt András,Unghváry András)
 
egyéni:
U11 legjobb 16 közé került:Unghváry András
U13: 6.Tótin Kristóf
 
A pénteki selejtező után bravúros első hely született ahol is a Orosháza,Kalocsa majd Szolnok csapatait is sikerült legyőzni.A vasárnap döntőn a legjobb 8 közé jutásért a BVSC csapatával kezdtünk és 3:1 es vereség lett a vége.A helyosztókon ezek után csak a Dunakeszi 1. vert meg bennünket így született meg a 10.hely. Az összevont újonc versenyen a főtáblán Tótin Kristóf egy szombathelyi majd KSI-is játékost nagyszerű produkcióval verte meg majd egy kis rövidzárlat következett a 4 közé jutásért és végül a helyosztókon megérdemelt 6.helyezést érte el.
 
Leány egyéni:
U11 3.Ungureán Dorka
U13:legjobb 32 közé került Ungureán Dorka
 
Új helyszínen a KSI termében rendezték a versenyt ahol 21 U11-es versenyző indult.Dorka mindenkit  legyőzött csoportjában A 16 fős főtáblán KSI-is ellenfelét 3:0-ra majd 4 közé szekszárdi  lányt 3:2 arányban múlta felül. A 3. helyért is győzni tudott a nagy hagyományokkal rendelkező Statisztikás lánnyal szemben döntő játszma 11:9-re. 
 
 
Olasz Nemzetközi Ifjúsági és Serdülő Verseny,(296 résztvevő) Lignano  
 
Serdülő csapat(19 ország 20 egység).
3.hely Magyarország 1.számú csapata:Ócsai Máté-Huzsvár Erik
 
Páros 
3.hely  Ócsai Máté-Huzsvár Erik
 
Csapat eredmények
 
Selejtező:
Magyarország- Olasz B      3:0
Szlovákia   1:3
Kanada       3:0
 
főtábla                             
Ausztria     3:0
Horvátország 3:2
Kína    0:3
 
A 19 országot felvonultató hagyományosan erős versenyen nagyszerű eredmények születtek magyar és természetesen ceglédi szempontból. A csapat amely 2 fős nagyszerűen menetelt és 2.helyen feljutott a 8-as főtáblára.Az osztrákok sima legyőzése után a 2.kiemelt horvátok jöttek,akik már vezettek ugyan 2:0 de a párost sikerült megfordítani majd az európa ranglistát vezető Ban Ivort 0:2 ről Máté legyőzte és Huzsvár Erik is megverte a 2.számú horvátot szintén 0:2 ről . Kínával játszhattak a döntőbe jutásért,ami 0:3 lett oda.
A nagyszerű eredményt sikerült párosban is megismételni a döntőbe jutásért szintén a horvát párossal kerültek szembe most ők nyertek és játszhattak kínával.
Máté az egyéniben a selejtezőből felkerülő kínai játékossal játszott  a 16 közé jutásért 3:1 re kapott ki tőle és aki végül 3.lett a versenyen.(A dobogóra 3 kínai mellé 1 orosz állhatott fel)
A versenyen  a serdülő fiúknál Fodor Árpád ceglédi vezetőedző volt a segítő akinek szintén nagy része van a magyar csapat két bronzérmében.
 
Részletek a moatsz honlapján
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .