', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Asztalitenisz sikerek

NB I.  
 
Szuperinfó CVSE I. – Egri Áfész I. 11:7
 
Győztek:Bedő Zoltán 3,Molnár Gergely 3,Biedermann Dániel 3 Bogádi Imre 1 és a Molnár-Biedermann páros
 
Volt miért visszavágni az Eger csapatának hiszen idegenben 12:6-os vereséget szenvedtünk tavaly az őszi 2. fordulóban. A párosok után 1:1 volt az állás majd fej-fej mellett haladtak a csapatok egészen 5:5 ig ezután sikerült ellépni 8:5 re és tartani a különbséget. Mindenki jelentősen hozzá tudott tenni a győzelemhez. Bogádi Imre “csak” 1 győzelme múlt heti betegségének tudható be. Ezzel a győzelemmel a tabella 2. helyére sikerült kerülni ami biztató a jövőre nézve.
 
NB II.
 
Szuperinfó CVSE II. – Orosházi EDP-SE 9:9
 
Győztek: Szelei Szabolcs 3,Gergye Zoltán 3.Ócsai Máté 2 és a Szelei-Gergye páros
 
Itt is hazai győzelem született ősszel bíztunk a revansban.Az Orosháza holtversenyben 1. a cegléd 5. volt a tabellán a találkozó előtt. Jól indult a meccs hiszen 6:2  re is vezettünk.Sajnos Koroknay Tamás nem tudott meccset nyerni így maradt a döntetlen amit a mérkőzés előtt aláírtunk volna,utólag viszont fájó pontveszteséggel  járt.
 
Pest Megye “C” Dél
 
Délegyházi SE – Szuperinfó CVSE IV. 1:17   
 
Győztek: Szabó Márk 4,Tótin Kristóf 4, Hörömpő Ferenc 4, Fenyvesi Attila 3, a Szabó -Hörömpő és a Tótin-Fenyvesi párosok
 
A bajnokság 2. helyén álló fiatal ceglédi csapat nem titkolt célja a feljutás.Ennek megfelelően simán nyertek a középmezőnyhöz tartozó Délegyháza otthonban.
 
-Gergye Zoltán-
 

Hozzászólás