Országos Serdülő Csapat és Egyéni bajnokság Budapest

A csapat bajnokság nem az elvártaknak megfelelően lett megrendezve hiszen a kiemelés szerinti legjobb négy csapatnak(köztük a ceglédinek is) selejtezőt kellett játszani pénteken.Ócsai Máté hiánya miatt így a cél a legjobb 8 közé kerülés volt, melyhez három  győztes meccs kellett volna.Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc így is közel volt de végül ketten kevésnek bizonyultak.

Csapat csoport Eredmények:
Szuperinfó – CVSE — Kispest SE A 3:2
Szuperinfó – CVSE — Budaörsi SE  3:1
Szuperinfó –  CVSE — KSI B  2:3
Szuperinfó  – CVSE — BVSC B 0:3
 
Egyéni:
3.Ócsai Máté
14.Hörömpő Ferenc
 
A szombati versenyen sikerült érmet szerezni hiszen Ócsai Máté simán jutott a legjobb 4 közé ahol viszont sima vereséget szenvedett válogatott csapattársától Huzsvár Eriktől.A 3. helyért BVSC-és Krebs Leventét győzte le. Hörömpő Ferenc pénteki gyenge játékát feletette és bejutott a legjobb 16-közé  szoros mérkőzésen kikapott KSI-is ellenfelétől végül a helyosztón 14.lett. 
 
Az M4 sportcsatorna Kis Bajnok Magazin forgatott CVSE Damjanich u.3 alatt lévő sportcsarnok asztalitenisz termében és a sportmúzeumban.Az adás 03.18. vasárnap 9:45 től látható ahol 5-6 percben lehet majd látni riportokat,játékosokkal edzőkkel valamint az itt folyó munkába ad majd bepillantást.
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .