NB I 
Kiskunfélegyházi ASE – Szuperinfó CVSE I. 13:5
 
Győztek:Biedermann Dániel ,Molnár Gergely, Benyovszki Gábor és Ócsai Máté 1 és a Biedermann-Molnár páros
 
A ranglista másodikhoz látogatott az ötödik helyen álló első csapatunk. A papírforma bebizonyosodott és sajnos az esélyesebb együttes simábban nyert, mint azt mi gondoltuk előtte.
 
 
NB III.  
Tápiógyörgye I. – Szuperinfó CVSE II.  11:7
 
Győztek: Koroknai Tamás 3,Szalkai Attila 2,Péter Aladár 2 
 
Tartalékosan tudtunk felállni Tápiógyörgye otthonában.Ellentétben a megyei mérkőzéssel itt nem sikerült párost nyerni és az egyéniek során már nem értük utol a hazaiakat akik megérdemelten nyertek.
 
 

Pest Megye A  

Újhartyán SE II. – Szuperinfó CVSE III.  8:10
 
Győztek:Fodor Árpád 4,Hörömpő Ferenc 2,Szabó Márk 1,Tótin Kristóf 1 valamint a Fodor- Szabó és a Hörömpő-Tótin párosok
 
A  bentmaradás szempontjából fontos mérkőzést sikerült megnyerni.Mindkét  párost sikerült hozni az elején és ez döntőnek bizonyult a meccs végkimenetelét illetően.
 
 
Országos Újonc TOP 24 Asztalitenisz Bajnokság Ormai László Sportcsarnok
Eredmények:
 
9.Hörömpő Ferenc(13),8 győzelem 2 vereség
14. Tótin Kristóf(12)  5 győzelem 5 vereség
 
Az új rendszerű versenyben az első nap 4 db hatos majd az eredménytől függően 3 db 8-as csoportokban folytatódtak a küzdelmek. Feri hozta a kötelező győzelmeket az első csoportba jutásért 3:1 es vereséget szenvedett a későbbi harmadiktól, úgy,hogy volt esélye a döntő játszma elérésére.
Kristóf 3 döntős játszmás mérkőzést is játszott amiből 2-őt megnyert így bejutott Ferivel együtt a  2.számú 8-as csoportba ahol a 9-16 ig helyért játszhattak. Mindketten jól kezdtek vasárnap Kristóf kimondottan jól játszott csak a végén fáradt el, Feri inkább szenvedve nyerte mérkőzéseit de a legutolsó meccsén magára talált és nyert és maradt veretlen.  
Feri 12. Kristóf 19. volt a ranglistán a verseny előtt úgyhogy eredményük kimondottan jónak mondható a szoros mezőnyben.
 
-pézsé-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .