Pest Megye “A”  
 
Szuperinfó Ceglédi VSE III. – Dabas SE II.  2:16
Győzött:Hörömpő Ferenc 2.
 
 
Pest Megye “c”
 
Szuperinfó Ceglédi VSE IV.  –  Albertirsa SE II.  6:12
Győztek:Petrik András 2,Hegyi Gergő 2,Dr Petrik Gábor 1,Virágh György 1
 
 
NB III. 
Eurokapu Szentendre SE II. – Szuperinfó Ceglédi VSE II. 12:6
Győztek:Péter Aladár 3,Lőrinczi Károly 1,Fodor Árpád 1,Szalkai Attila 1
 
 
Országos Újonc és Serdülő Ranglistaverseny Bük 09.30,10.01.
 
U – 13 egyéni 
8.hely Hörömpő Ferenc 16.Tótin Kristóf
 
Az újonc versenyszámban a kitűzött célt sikerült elérni hiszen mindkét játékosunk előrébb végzett mint a ranglistás helyezése. Hörömpő Ferencnek jó esélye volt az éremre 2:0 9:8 as előnye is volt már de BVSC-es ellenfele fordítani tudott.Utána már nehezen tudta összeszedni magát a hátralévő két mérkőzésre.
 
S -15 páros
2.hely: Ócsai Máté – Kishegyi Ákos (Dunakeszi)
 
Az első kiemelt páros nem indult, Máté és páros társa 4 közt volt kiemelve.A döntőig sima volt az út ott az első játszmát megnyerték és két játszmában is 10:9 re vezettek de sajnos azok elmentek így KSI-is ellenfelük örülhetett 3:1 es győzelmüknek.  
 
egyéni
16. Hörömpő Ferenc
 
Feri 0:2-es hátrányról bravúrosan fordított Soproni ellenfelével szemben a 32-es főtáblán.A helyosztókon már nem sikerült a bravúr de a selejtezőröl indulva a 16 hely is nagyszerű eredmény.
 
3.hely: Ócsai Máté
Hasonlóan a pároshoz első értékelhető meccse Máténak a döntőbe jutásért volt.Magas szintű mérkőzésen szoros csatában 3:1 re kapott ki az azon a napon nagyon jól játszó Huzsvár Eriktől akinek a a döntő már csak formalitás volt.Máté a 3. helyér 2:0-ra verte páros partnerét.
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .