14. forduló:

A Mediterrán Pékség motiváltabban játszott és két gólkirályi címre pályázó játékosa, Móricz Viktor négy, illetve Szokoli Krisztián három góllal járult hozzá a CFE elleni magabiztos 8-3 arányú győzelemhez.

Az első félidő szoros eredménnyel zárult, de a második játékrészben a Showder Club bedarálta a sok helyzetet kihagyó Revans csapatát.

Megtört a Jazz Cafet kísérő átok. A félidőben megszerzett vezetést megtudták őrizni a mérkőzés végéig. A Kedvencekből a góllövőlistát vezető Dely Gábor otthon felejtette góllövő cipőjét, nem tudott segíteni csapatán.

Az Autó Kelly játékos kerete megfogyatkozott, csere nélkül állt fel a listavezető ellen, ami nem túl jó előjel volt. Nem is borult a papírforma, a Pákozdi Hús 3-1-re nyert.

Fordulatokban gazdag mérkőzésen félidőben még a HU-FA Bt vezetett 3-1-re, de a második félidőben az Ágyúsok gólfelelőse Petró Zoltán mesterhármasával vissza hozta a meccsbe csapatát. A két játékrész alapján igazságos az 5-5 arányú végeredmény.

Mediterrán Pékség – CFE  8-3   

Showder Club – Revans  7-3   

Kedvencek – Jazz Cafe  2-3

Pákozdi Hús – Autó Kelly  3-1  

Ágyúsok – HU-FA Bt  5-5

15. forduló:

A délutáni mérkőzésre Dely Gábor „új cipőt húzott a lábára”. Mesterhármassal segítette a Kedvencek csapatát a CFE elleni 8-5 arányú győzelem kiharcolásában.

A Jazz Cafe délelőtti sikerét beárnyékolta az, hogy a délutáni mérkőzésen nem tudott kiállni a Pákozdi Hús ellen, mivel nagypályán játszottak edzőmérkőzést. A meccs három pontját a Pákozdi Hús kapta meg játék nélkül.

A Showder Club is játék nélkül szerezte meg a három pontot, mivel az Ágyúsok játékosai is edző mérkőzésen vettek részt, ezért ez a meccs is elmaradt.

Igazán élvezetes mérkőzés következett a két elmaradt meccs után. Huszti Gyula két góljával villám rajtot vett a HU-FA Bt, de ez az előny csak a pihenőig maradt meg. A folytatásban Széchenyi Marci bombagóljaival megfordította az Autó Kelly a mérkőzést és 3-2 arányban meg is nyerte azt.

A Mediterrán Pékség magabiztos játékkal győzte le a sok helyzetet kidolgozó, de ki is hagyó Revans csapatát. Ezzel megerősítette dobogós helyét. A következő forduló rangadóján a Showder Club ellen „hat pontos” meccset fognak játszani. Matematikailag még elérhető a második hely számukra.

CFE – Kedvencek  5-8  

Jazz Cafe – Pákozdi Hús  0-3  

Showder Club – Ágyúsok  3-0

Autó Kelly – HU-FA Bt  4-2  

Revans – Mediterrán Pékség  2-5

-Szabó Attila-

Pakozdi Hus - foto Kisfaludi Istvan-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .