Az elmúlt hétvégén több korosztályban is vízre szálltak a Ceglédi VSE pólósai. Az öt mérkőzésből háromszor ceglédi csapat hagyta el győztesen a medencét. Zám Attila tudósítása:

Ismét sikeresen szerepeltek utánpótlás csapataink. Az országos leány gyermek bajnokságban Vác csapatát győztük le 7 – 18-ra, ezzel megszerezve az első pontjainkat. A lányok már szinte kiéhezve várták első győztes meccsüket, amit nagy szívvel és egy csapatként játszva meg is szereztek.

Felnőtt csapatunk hazai környezetben sajnos tovább rontotta idei statisztikáját. Egy fiatalokból álló Pécs ellen szenvedett vereséget 15-11-re. A csapat az elején dekoncentráltan játszott és ezt kihasználva, a pécsi csapat a második negyedben olyan nagy mértékű előnyre tett szert, hogy hiába javult a védekezésünk és a támadásunk csak szépítésre maradt erőnk a végére.

Az utánpótlás fiú csapataink a Hódmezővásárhely csapatait fogadták. A gyermek csapatunk a keleti csoport első helyén álló együttes ellen szállt vízbe, mely során tisztes helytállással ugyan, de  7-10-re alul maradt. A center korai kipontozódása miatt a támadó játékból mindenkinek ki kellett vennie a részét, ami maximálisan meg is történt ezért külön dicséret illeti a fiatalabb játékosokat.

A serdülő illetve Ifjúsági csapataink a keleti csoport harmadik helyén álló korosztályos hódmezővásárhelyi csapatok ellen szálltak vízbe. Mindkét mérkőzés kapcsán órási csatára lehetett számítani. A serdülő csapat már az elején megmutatta, hogy győzni jöttek le az uszodába. A jó védekezésnek köszönhetően olyan előnyre tettek szert, amivel a mérkőzés végül 15 – 11-re megnyerték.

Az ifjúságiak a meccs elejétől kiélezett harcot vívtak a 3 pontért egészen a harmadik negyedig, amikor a kiváló védekezésnek köszönhetően több kontrából gyors gólokat lőttek, így 16 – 13-ra megnyerte a mérkőzést ifi csapatunk.

-fotó Kisfaludi István-

vizilabda- foto Kisfaludi Istvan

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .