Ezúttal a Tiszakécske vendégeként lépett pályára a Vasutas tekecsapata Kécskén, a teke NBI 14. fordulójában. Bár a tabellán a Cegléd előrébb áll ellenfelénél, de mivel náluk volt a hazai pálya előnye és múlthéten szép eredményt produkáltak, nehéz meccsnek ígérkezett a vasárnapi.

Az első sorban Zsiros Gyula és Kovács Imre kezdett. Zsiros az elmúlt meccsekhez hasonlóan viszonylag simán, 4-0 ás szett aránnyal szerezte meg csapatpontját. Kovács ellenfelét sérülés miatt már a bemelegítő dobások alatt le kellet cserélni. Ez a csere a ceglédi játékát is megzavarta, nem igazán találta meg a ritmust, így 60 gurítás után cserélt a Cegléd is. Kovács helyett Zsiros Zsolt a pályán, aki az első nehézségek után szépen hajrázott, így bár párosuk bukta a csapatpontot, a faveszteséget sikerült csökkenteni. Az állás 1-1, minimális fa előny a Ceglédnél.

Középen Bíró József és Rimóczi Zoltán folytatták a küzdelmet. Bíró nagyot küzdött, de sajnos ellenfele mindössze 4 fás különbséggel elhalászta előle a pontot. Rimóczi a múlthéthez hasonlóan szép játékkal, és jó eredménnyel szerzett csapatpontot.
Így az állás 2-2, a fa különbség már jelentősebb, közel 60.

A végén Sápi Tamás és Szarka Péter lépett pályára. Sápi múltheti gyengélkedéséhez képest most nem csak a kritikus pillanatokban, hanem az egész küzdelem során szépen teljesített, és a csapat legjobb eredményét szállította, biztosan megszerezve csapatpontját. A túloldalon Szarkának azonban annál több gondja akadt, és végül Bíróhoz hasonlóan 4 fás vereséget szenvedett.

A végeredmény a felnőtt csapatnál:

Tiszakécske – Cegléd 3 – 5 (3072 – 3180)
Pontszerzők: Zsiros Gyula 531, Rimóczi Zoltán 557, Sápi Tamás 565

Az ifi csapatnál ezúttal a Bezzeg Bence – Kecskeméti Szebasztián páros hajtott a pontokért. Bezzeg szép teljesítményt nyújtott, és a csapatpontja mellett jelentős fa előnyt is sikerült szereznie. Kecskeméti sem hagyta magától elszakadni ellenfelét, így bár a pontot bukva, de a fát tartva végzett.

Végeredmény az ifiknél:

Tiszakécske – Cegléd 1 – 3 (946 – 978)
Pontszerző: Bezzeg Bence 538

-Szarka Péter-

teke

1 hozzászólás

  1. Hajrá így tovàbb Szebifiamnak gratulàlok nsgyon sok széperedményt kívànok erre a évre

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .