A teke NB I. keleti csoportjának 4. fordulójában Ózdra látogatott a CVSE tekecsapata. Tavaly a vendég Cegléd sima győzelmet aratott, viszont akkor épp hogy kibírtak állni a hazaiak. Az első sorban Zsiros és Szarka kezdett. Zsirost a mérkőzés felénél le kellett cserélni. Kovács váltotta, aki próbált minél jobban felzárkózni ellenfelére, aki a mai napon kitűnően játszott. Szarka végig jól teljesítve küzdött és zsebelte be pontját. Az állás 1:1, de 48 fás előny a borsodiak. A középső sorban Hűvös és Rimóczi igyekezett csökkenteni a fahátrányt. Mindketten jól és eredményesen szerepeltek, így az állás 1:3 és már az előny a ceglédieknél, mindössze 6 fa ami igen kevés. A befejező sorban Bíró és Sápi lépett pályára. Bíró sajnos minimális fákkal kikapott szettenként, így az ő pontja már elúszott. 10 gurítással a vége előtt nem lehetett tudni mi lesz a meccs kimenetele. Ha Sápi nyer, de a vasutas kikap összfában akkor döntetlen. Végül a vasutas jobban hajrázott, így a több ütött fáért járó plusz két pontot is a Cegléd kapta, így 6:2 arányban győzött. Jelen állás szerint a Cegléd vezeti a bajnokságot, de szorosan jön mögötte ugyanannyi ponttal a Szolnok csapata. Legközelebb szombaton Eger ellen játszik a Vasutas hazaipályán 10:00-kor.

 Ózd V.F.T.C  – Ceglédi VSE 2:6 (3098:3116)

Pontszerzők: Szarka Péter 519 fa ; Hűvös Zsolt 518 fa ; Rimóczi Zoltán 538 fa ; Sápi Tamás 528 fa, ill. Stréer Tamás 566 fa ; Rendes Miklós 525 fa.

Ifjúsági eredmény: Ózd V. F. T. C. – Ceglédi VSE 3:1 (976:818)

Pontszerzők: Bezzeg Bence 507 fa, ill. Komoróczki Márk 473 fa.

-Bezzeg Bence-

teke 4. ford

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .