A teke  NB. I. 10. játéknapján igazi csúcsrangadót rendeztek. A 2. helyezett Ceglédi VSE az 1. helyezett Szolnoki MÁV SE csapatát látta vendégül. Az elsősorban Hűvös és Rimóczi kezdett. Hűvös jól kezdett utána, viszont maga alatt teljesített, ellenfele persze ezt kihasználta és meg is nyerte a csapatpontot. Rimóczi egy nagyon szoros, izgalmas párharcot játszott és tudta azt megnyerni. Az állás így 1:1 és 3 fa a vasutas előnye. A középső sorban Bíró és Zsiros folytatta a játékot. Bírónak ma nem nagyon  akart menni a játék, ezért kikapott. Zsiros ma remekül játszott és jól használta ki ellenfele rontásait, így megérdemelten nyerte meg pontját. Az állás így 2:2 és 10 fa a hazai gárda előnye. A befejező sorban Szarka és Sápi lépett pályára. Szarka kiválóan teljesített és nyerte meg pontját, míg Sápi „nem jó, de hasznos” játékot mutatott, így ő is bezsebelte a Cegléd negyedik pontját. A többletfáért járó plusz két pontot a ceglédiek kapták, így 6:2 arányban diadalmaskodtak a Tisza-partiak felett.

A bajnoki tabella első három helyezettje: 1. Szolnoki MÁV SE 17 pont, 2. Ceglédi VSE 17 pont 3. Budapesti Erőmű SE 14 pont

Eredmények:

Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV SE 6:2 (3159:3076)

Pontszerzők: Rimóczi Zoltán 542 fa ; Zsiros Gyula 537 fa ; Szarka Péter 551 fa ; Sápi Tamás 509 fa ill. Miklós József 522 fa ; Molnár László 535 fa.

Ifjúságiak: Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV SE 3:1 (776:534)

Pontszerzők: Világosi Attila 390 fa ill. Varga Mátyás 519 fa.

-Bezzeg Bence-

teke 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .