A Ceglédi VSE tekecsapata a Gázművek MTE  csapatát fogadta az eső hazai mérkőzésen a tavasz második fordulójában. Az elsősorban Hűvös és Rimóczi kezdte meg a játékot. Hűvös fában kikapott, de jobb szett aránya volt, mint ellenfelének ezért ő szerezte meg a pontot. Rimóczi szinte végig kiegyensúlyozottan játszott, ezzel pedig ő is megnyerte a párharcát. Az állás így 2:0 és 31 fa a Cegléd előnye. A középsősorban Kállai és Zsiros folytatta a küzdelmeket. Kállai szépen játszva nyerte meg a csapatpontot, míg Zsiros hiába ütött több fát ellenfelénél, rosszabb szett arány miatt kikapott. Így az állás 3:1 és 56 fa a vasutas előnye. Az utolsósorban Szarka és Bíró lépett pályára. Szarka egy kicsit nehézkesen kezdett, de a fordulásnál mindent beleadott és végül simán nyerte a csapatpontot. Bíró is végig szépen játszott, de az utolsó szettre cserét kért egy sérülés miatt. Zsiros állt a helyére, aki a befejező szettet is megnyerte.

Ceglédi VSE – Gázművek MTE  7:1 (3193:2986)

Pontszerzők: Hűvös Zsolt 516 fa; Rimóczi Zoltán 543 fa; Kállai Zoltán 541 fa; Szarka Péter 553 fa; Bíró József/Zsiros Gyula 532 fa ill. Paulovits Pál 499 fa.

Ifjúsági eredmények: Ceglédi VSE – Gázművek M. T. E. 0:4 (852:1028)

Pontszerzők: Bólya Tamás 514 fa; Gulyás Róbert 514 fa.

-Bezzeg Bence-

teke 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .