Szombaton a Gyula csapata látogatott a CVSE teke csapatához Tiszakécskére. Ősszel szoros küzdelemben bukta el a 2 pontot a Vasutas, így volt miért visszavágni. Az első sorban Rimóczi Zoltán és Zsiros Zsolt kezdett. Zsiros kissé gyengén indult és mire sikerült egyenesbe hozni játékát, sajnos a hátrányt már nem lehetett lefaragni. Rimóczi szép játékkal és a csapat legjobb eredményét ütve szerezte meg a pontot. Az állás így 1-1, a fa közel egyenlő.

A második sorban Zsiros Gyula és Szarka Péter folytatta a küzdelmet. Szarka az első 2 szettet magabiztosan szerezte meg, de a játék második felében ellenfele felzárkózott és majdnem sikerült neki a pontrablás. Zsiros szintén erősen kezdett, majd kissé ő is leengedett, de a pont itt is a Ceglédé.
3-1 és 50 fa körüli előny a hazaiaknál.

A záró sorban Sápi Tamás és Bíró József lépett pályára. Mindkét oldalon ment a matek, mindenki tudta, hogy az eredmény még bármi lehet, játékosainknak így keményen meg kellett dolgoznia a pontokért. Bírónak nagy párharcban sikerült is bezsebelnie saját pontját. Sápi ellenfele azonban nagyon ráérzett a játékra, és pályáról pályára ütötte a szép eredményeket.  Bár Sápi gyengélkedett, a kritikus pillanatokban mindig szépen vette az állásokat, így ugyan saját pontját elbukta, végül sikerült megtartani a csapatfa előnyt.

A felnőtt csapat 4-2 arányban szerezte meg a csapatpontokat és mivel összesítésben 17 fával jobb volt ellenfelénél, a több fáért járó +2 ponttal 6-2 (3137-3120) arányban nyert.
Pontszerzők: Rimóczi Zoltán 558, Szarka Péter 522, Zsiros Gyula 533, Bíró József 517

Az ifi csapatban ismét a Világosi Attila – Bezzeg Bence duó játszott és akárcsak az előző héten, ismét megszerezték a győzelemért járó 2 pontot, miután 3-1 (962-949) arányban nyertek.
Pontszerző: Bezzeg Bence

-Szarka Péter-

Cegled-Gyula teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .