Öregfiúk focigála a Malomtó széli sportpályán

A labdarúgást kedvelő közönségtől sokszor halljuk azt, hogy ezelőtt 15-20-25 évvel más volt a foci, akkor még eredményesen játszottak a magyar csapatok és szórakoztatták a nézőket. Most ezt a  „régi idők fociját” hozzuk el a ceglédi sportbarátoknak 2014. november 23.-án vasárnap 14:00 órától a Ceglédi VSE Malomtó széli sportpályájára. A Ceglédi VSE Öregfiúk csapata vendégeként pályára lépnek a Budapest Honvéd egykori legendái. A kilátogatók a közelmúlt hazai játékosai mellett találkozhatnak a világválogatott Détári Lajossal és a nemzeti bajnokságban mindig meghatározó szerepet játszó Budapest Honvéd vagy Kispest Honvéd színekben a válogatott szintig eljutott játékosaival.

Vasárnap pályára lépnek: Tóth Ivàn (kapus), Cseh András, Farkas Attila, Farkas Viktor, Bujàki József, Czipfer Zsolt, Budovinszky Krisztián, Hamar István (Pilu), Détári Lajos (Döme), Mátyus János, Bárányos Zsolt, Faragó István, Móra Krisztián, Dubecz János, Sára Botond, Bücs Zsolt

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Belépődíj nincs!

-CVSE Labdarúgó Szakosztály-

-fotó honvedfc.hu-

of

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .