A férfi kézilabda NB I hétközi fordulójában kedden este Szegeden lépett pályára a Ceglédi KK SE.  Az eddig még veretlen házigazdák csak a végjátékban tudták maguk alá gyűrni a Ceglédet, akik 52 percnyi bravúros játékukkal így is komoly meglepetést okoztak. Varga Péter pályaedző értékelése:

– Szegeden pályára lépni mindig ünnep, így volt ez most is. Meglepően jól játszottunk, kellően felszívták magukat a fiúk a kissé motiválatlanul játszó házigazdák ellen. Ez persze semmit sem von le a a srácok játék értékéből. Egy pár játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket az első félidőbeli vezetésünknél, nem tudom, hogy engedték volna-e, hogy pontot szerezzünk, szerintem nem. A második félidő 20. perce után mindenki pályára tudott lépni ezen a jó meccsen, ahol egyébként a Szegedben a BL-be nevezett játékosok közül mindenki pályára lépett. Összességében tisztességes helytállás volt lelkes Ceglédet láttunk. 

Mol-Pick Szeged – Ceglédi KK SE 25 – 20 ( 13 – 11 )

Ceglédi gólok: Grbovic 7/3, Bíró 3, Borsos 3, Lászlai 2, Andjelic 2, Hódi 1, Lepsényi 1, Gidai 1

Szeged, 800 néző, vezette Medve, Tarnavölgyi

Kiállítás: 8, ill. 10 perc

Hétméteres: 9/5, ill. 3/3

Az eredmény alakulása: 8.p.: 4-3,  15.p.: 5-7,  22.p.: 8-11,  32.p.: 13-13,  39.p.: 15-16,  52.p.: 20-19

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István korábbi felvétel-

ckk-se-foto-kisfaludi

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .