DSC_2565

Nagy csatában maradt alul hazai pályán a Ceglédi KK SE az Orosházával szemben a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén. A rossz játékvezetői felfogásban zajló mérkőzésen összesen 22! kiállítás volt és ha tévedtek a sípmesterek, azzal leginkább a Ceglédet sújtották. Kökény István vezetőedző  mérkőzés előtti nyilatkozata szerint a végjátékra jósolta a találkozó eldőlését. A lefújás után így értékelte a látottakat:

– Nem kellett nagy jós tehetségnek lenni, hogy két azonos erősségű csapat játéka a végjátékban fog eldőlni. Elfáradtunk a végére. A rengeteg kiállítás felőrölt minket. Felváltva vezetett a két csapat az egész mérkőzés során és ha legalább két gólos előnnyel tudtunk volna bemenni a végjátékba, akkor megnyerjük a meccset. A végén már nem tudtunk mit húzni, nem volt hozzá energiánk. Ez nem csak fizikális, hanem fejbéli energia is. Nagyon sajnálom ,mert mi is és a közönség is megérdemelt volna legalább egy döntetlent…

Ceglédi KK SE – Orosházi FKSE Linamar 30 – 32 ( 14 – 14 )

Ceglédi gólok: Lepsényi 8, Takács 7, Országh 5, Bíró 5, Lászlai 3, Hódi 1, Perisic 1, 

Ifjúsági eredmény:

Ceglédi KK SE – Orosházi FKSE Linamar 25 – 36 ( 11 – 17 )

Ceglédi gólok: Müller 9, Imregi F. 6, Komlós 3, Apró 2, Földi 2, Peszeki 1, Lukácsi 1, Mészáros 1

-pézsé-

Cegledi KK SE-Oroshaza

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .