Az idén is a rászorulók megsegítésére hívja a sportbarátokat a Ceglédi Kék Cápák Se és a Ceglédi Sport. A négy esztendeje Jótékonysági Kézilabda Gála néven indított esemény mellé évről-évre egyre több szervezet áll. 2016-ban már öt ceglédi sportegyesület 14 csapatának több, mint 200 sportolója lép pályára 7 különleges mérkőzésen a Gál József Sportcsarnokban. A Ceglédi KK SE, a Ceglédi EKK, a Ceglédi VSE, a Ceglédi Kék Cápák és a Ceglédi KE játékosai igazi sport csemegét kínálnak majd a kilátogató szurkolóknak. A december 21-én szerdán megrendezett eseményre nem kell belépőt váltani, de aki teheti hozzon magával néhány kilónyi tartós élelmiszert, melynek egyik felét a Vöröskereszt a Ceglédi hajléktalan Szállónak juttatja el, az összegyűjtött élelmiszerek másik részét pedig a Ceglédi Családsegítő Szolgálat szállítja el és osztja majd szét karácsonykor a rászoruló ceglédi családoknak.

Hamarosan további hasznos információkat osztunk majd meg olvasóinkkal, akik közül remélhetőleg sokan kilátogatnak majd valamelyik mérkőzésre december 21-én szerdán este és ha tudnak segítenek is a nélkülöző ceglédieknek…

A Jótékonysági Sport Nap facebook oldala itt található

-pézsé-

jotekonysagi-sport-nap

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .