Május második felében több versenyen és több kategóriában is érdekeltek voltak CVSE Fitness szakosztályának lányai.
Székesfehérváron az “A” kategória egyéni versenyzői a Országos Grand Prix 3. fordulóján vettek részt,ami egyben az Európa Bajnoki Kvalifikáció utolsó állomása is volt.
Szepes Réka az évadban most mutatta be a legjobb gyakorlatát, míg Simon Réka hozta az egész évben mutatott jó formáját.
A “B” osztályú csapatunk a kicsit nehézkes felkészülés után próbálta az előző versenyen elért eredményét megtartani.
Eredmények: 
Fit-Kid “A” Országos Grand Prix egyéni verseny:
V.kcs. Szepes Réka 2. hely
VIII.kcs. Simon Réka 3. hely.
Fit-Kid “B” Országos Csoportos verseny:
I.kcs./nagycsapat: CVSE 2.hely. ( Farkas Petra, Gigor Sztella, Halmi Glória, Hanga Sára, Hidasi Kinga Oláh – Fekete Hanna)
 
Kiskunhalason “A” országos és “B” egyéni viadalok zajlottak,ahol egy új kategóriával mutatkozott be a fit-kid így a ceglédiek is. Ebben a kategóriában nagyobb a létszám,hosszabb a produkció és nagyobb hangsúlyt kap a művészeti pontszám. A verseny ezzel kategóriával kezdődött ahol a lányok jó gyakorlatot mutattak be.Nem sok pihenője volt duónk hiszen ezután az ő kategóriájuk következett,ahol összetett Grand Prix győzelem volt a tét. Barbi és Petra most is szépen teljesítette a tőlük elvárt szintet. “B” egyéniben egy fő képviselte most szakosztályunkat.Emma gyakorlatába kisebb hiba csúszott de a 25 fős mezőnyben így is biztatóan szerepelt.
Eredmények:
Fit-Kid “A” Országos Grand Prix csoportos verseny:  
Big Free Group: 2. hely CVSE (Bíró Lola, Czigony Claudia, Hartyányi Fanni, Klemenc Petra, Kovács Barbara, Lipák Réka, Simon Réka és Szepes Réka)
III.kcs./duó: 1.hely CVSE (Klemenc Petra és Kovács Barbara)
 
Összetett Grand Prix győztes lett a Klemenc-Kovács duónk
 
Fit-Kid “B” Országos “B” egyéni verseny:  III.kcs.: 4.hely Nagy Emma
 
Ezen a versenyen dőltek el az Európa Bajnoki kvalifikációk is. Nagyon nagy örömünkre a ceglédiek minden “A” kategóriájú egysége kijutott az Írországi EB-re. Név szerint egyéniben : Szepes Réka és Simon Réka
duóban: Klemenc Petra,Kovács Barbara
formációban. Bíró Lola, Czigony Claudia, Hartyányi Fanni, Klemenc Petra, Kovács Barbara, Lipák Réka, Simon Réka és Szepes Réka
 
-Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Király Béla-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .