A CVSE Fitness szakosztálya április 27-én Cegléden rendezi a FIT-KID „B” egyéni és FIT-KID „A” csoportos versenyt, ahol 12 versenyző képviseli majd a ceglédi színeket. Az elmúlt években a ceglédi lányok több Európa Bajnoki címmel is büszkélkedhetnek mind egyéniben, mind pedig csapatban. A FIT-KID  valamint a show tánc Világbajnokságokon pedig már évek óta a dobogón végeznek, begyűjtve ezzel az arany, ezüst és bronzérmeket.

Sportnap Fit-Kid

A Magyar Fitness Szövetség 1997-ben hozta létre a gyermek fitness szakágat, a   FIT-KID-et. A FIT-KID egy gyermek verseny fitness, ahol zenére show tánc koreográfiát adnak elő a versenyzők látványos akrobatikus (szaltók), erő (fekvőtámaszok stb..) és lazasági (spárgák, hidak stb..) elemekkel, nagyon szép kűrruhákban. A versenyrendszerben bajnokokat avatunk a legkisebbektől a legnagyobbakig (6-18) 9 korcsoportban. A legügyesebbek az Európa Kupán, Európa bajnokságon és Világbajnokságon mérhetik össze tudásukat a nemzetközi mezőnnyel.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel vár a CVSE fitness szakosztály április 27 – én  a Gál József Sportcsarnokban !

547

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .