Sorozatunk harmadik részében a Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz Szakosztály 2014 évi célkitűzéseit Gergye Zoltán Szakosztályvezető ismerteti olvasóinkkal : 

– A csapatokkal kezdeném.  A női NB I. 11 fős mezőnyében a 7. helyen állunk, ami a vártnál jobb. Természetesen  jó lenne a szezon  végén is ez az eredmény  de nem elvárás. A férfi NB I.-ben jelenleg 3. a csapat , szeretnénk  a dobogót mindenképp megtartani. A realitás a 3.4 hely.  A férfi NB III.-ban az Alföld csoportban vezetik a fiúk a bajnokságot, nem titkolt cél az az NB II-be való feljutás. Az egyéni versenyzőknek 2014.januárjában megjelent az új országos ranglistája, mely alapján a korosztályok és helyezések az alábbiak szerint alakultak :

Újonc fiú(U14): 13.Ócsai Máté, 17. Szabó Márk, Serdülő leány(U15): 14.Orosz Adrienn,  Serdülő   fiú: 12. Schmidt Máté, 13.Velkey József, Ifjúsági fiú(U18) 17. Kovács Sebestyén, Felnőtt 21. Katona Gergely, Senior: 2.Péter Aladár

Minden egyéni versenyzőnktől előrelépést várunk 2014-ben. A 2013-as évben az országos utánpótlás ranglistán a fiúk között 5. helyet értünk el és a 2. legjobb vidéki szakosztály lettünk . A minimum elvárás ezt tartani 2014-ben, illetve előrébb végezni .

-pézsé-

gergye zoltan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here