A felnőtt OB1/b bajnokság felsőházi rájátszását  a ceglédi csapat Budapesten  a Tüzér utcában kezdte meg a hétvégén a Neptun vendégeként. A mérkőzés elején ellenfelünk kapkodó játékunkat kihasználva 7:3-ra meglépett. A második játékrészben viszont védekezésünk összetettebb lett és támadásban hatékonyabbá váltunk így 7:7-re felzárkóztunk. A végére sajnos elfáradtunk ennek okán többször dekoncentrálttá váltunk, amit ellenfelünk rutinos játékosai kihasználtak így megnyerték a meccset.

 

Neptun – Ceglédi Vasutas SE      12:8

Ceglédi góllövők; Simon Gábor 3, Práczky Károly 3, Simon Balázs 2

 

A tavaszi szünetben április 18.-án Budapesten a Margitszigeten  játszotta 2005-ös csapatunk a felsőházi rájátszás következő fordulóját. Az első mérkőzést Pécs ellen játszottuk. A mérkőzés elején nem tudtuk helyzeteinket gólra váltani és kellett egy negyed hogy átlendüljünk ezen a bizonytalanságon, de a találkozót  magabiztos győzelemmel zártuk.

PSN Zrt. – Ceglédi Vasutas SE  1:9

Ceglédi góllövők: Szendrei Dávid 6, Szabó Róbert, Hajdú Kornél, Soós Titusz

 

A második mérkőzésen a Kistarcsa ellen szálltunk vízbe. A meccsen végig mi irányítottunk ami az eredményen is látszik.

Ceglédi Vasutas SE – Kistarcsa   17:3

Ceglédi góllövők: Soós Titusz 4, Szendrei Dávid 3, Gujka Dominik 2, Konfár Dániel 2, Fábián Olivér, Patonai Péter, Szabó Róbert, Avdic Benjamin, Hajdú Kornél

-Zám Attila-

-fotó Kisfaludi István korábbi felvétel-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..