A hétvégén felnőtt csapatunk hazai környezetben fogadta az azonos pontszámmal rendelkező,  a keleti csoportban második helyen álló Eger csapatát. A meccs pikantériája, hogy ez volt az a csapat akit idén még nem sikerült legyőznünk, de most igen. A mérkőzésen végig meggyőző játékkal, időnként néző szórakoztatóan játszottunk. Voltak kisebb hibák, de dicséret illeti a játékosokat és igen komoly és sokat ígérő az idei előre lépés a fiúktól. A győzelemmel előre léptünk a bajnokságban a keleti csoportban a második helyre.

Ceglédi VSE – Eger 11:7

Ceglédi góllövők: Simon Gábor 4, Hajek Zsombor 4,Práczky Károly 2, Juhász Benjamin

A fiú utánpótlás csapataink szintén haza környezetben vasárnap fogadták a Vác korosztályos csapatait. A gyermek csapatunk szállt először vízbe. A meccsen rengeteg hibával játszottak és a kidolgozott helyzeteket is sorra elkönnyelműsködték ezzel is megnehezítve saját dolgukat. A mérkőzés utolsó negyedében összeszedve magukat több leúszás gólt szerezve biztosították be a győzelmet.

Ceglédi VSE – Vác 10:7

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 5, Pákozdi Máté 3, Csáti Márton, Ecser Bence

A következő mérkőzésen serdülő csapatunk küzdött a győzelemért, ahol az első és a második negyedében sok hibával és a kidolgozott lehetőségek kihagyásával küszködve az eredmény után futottunk, majd a harmadik és negyedik negyedre a hibáink nagy részét kijavítva magabiztos játékkal szereztük meg a győzelmet.

Ceglédi VSE – Vác 10:6

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 4, Pákozdi Máté 2, Rajkort Zsolt, Forgó Martin, Tószegi Zoltán,
Csáti Márton

A hétvégén felnőtt csapatunk szombaton (március 11) hazai környezetben 11 órai kezdéssel fogadja Debrecen csapatát, utánpótlás csapataink idegenben szerepelnek.

A mérkőzésen szeretettel várunk minden szurkolót!

-Zám Attila-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..