A CVSE vízilabda szakosztály felnőtt csapat UVSE elleni OB1/B-s hazai rangadója nyitotta a hétvégi pólós mérkőzés sorozatot. A csapat a mérkőzésen a bajnokságban az első helyen álló ellenfelünkkel szemben nagy küzdelemeben, helyenként kitűnő játékkal játszott, de mivel a csapatból több játékos is hiányzott így kevesebb cserelehetőségünk volt ezért elfáradtunk a mérkőzés végére és nem sikerült itthon tartanunk a három pontot.

Ceglédi VSE – UVSE   8:10

Ceglédi gólszerzők: Kiss Gyula 3, Simon Gábor 2, Simon Balázs 2, Hajek Zsombor

 

A szombati nap folytatásaként délután Budapesten ugrott vízbe a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a Pécs vendégeként. A mérkőzésen a megbeszélt taktikát betartva Szendrei Dávid vezetésével magabiztosan győzőt csapatunk.

PSN Zrt. – Ceglédi VSE   10:15

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 10, Szabó Róbert 2, Soós Titusz, Hajdú Kornél, Fábián Olivér

 

Vasárnap hazai környezetben folytatta a bajnoki pontvadászatot a szakosztályunk országos utánpótlás fiú csapatai a Békéscsaba ellen illetve a Königh György 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a KSI ellen. Az első mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta, ahol magabiztos játékkal nyerni tudtunk.

Ceglédi VSE – Békéscsaba 21:10

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 10, Szilágyi Márk 3, Bicskei György 3, Petrényi Botond 3, Pusztai Bence, Molnár Tamás

 

A nap második mérkőzéseként gyermek csapatunk szállt vízbe a bajnokságot vezető korosztályos Békéscsaba ellen. Az első két negyedben nem sikerültek a támadásainkat góllal befejezni, így ellenfelünk, ezen hibáinkat kihasználta nagy előnyre tett szert. Az utolsó két játékrészben viszont támadó játékunk feljavult és jól védekeztünk, de a mérkőzést már nem tudtuk megfordítani.

Ceglédi VSE – Békéscsaba 7:12

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Tarbály Zoltán 2, Pálvölgyi Kristóf, Orosz Zoltán

 

Az országos fiú utánpótlás meccsek közül a serdülő csapat játszotta le utoljára a mérkőzését a Békéscsaba ellen. A meccs eleje úgy kezdődött, ahogy az elvárható volt a ceglédi csapattól hisz az első két negyedben jó védekezéssel és támadásban magabiztos játékkal 5 gólos előnyre tettünk szert. A harmadik negyedtől viszont dekoncentráltan védekeztünk és pontatlanokká váltak támadásaink, aminek köszönhetően ellenfelünk ledolgozta hátrányát és a mérkőzés végét izgalmassá tette, de ezektől függetlenül is sikerült itthon tartani a három pontot.   

Ceglédi VSE – Békéscsaba 9:8

Gólszerzők: Tószegi Zoltán 3, Nagy Dávid 2, Milus Dávid, Rajkort Zsolt, Gáspár Tamás, Korb Zsombor

-Zám Attila-

 

 

 

 

 

A vasárnap zárásaként a Königh György 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a KSI ellen játszott. A mérkőzésen a védekezésünkkel elégedettek lehettünk hiszen a nagyobb fizikális hátrányunkat sikerült kompenzálunk viszont a meccs egyértelműen a támadásokon ment el, mivel sajnos nem tudtuk belőni a ziccereinket és három büntetőt is kihagytunk. Az eredmény nem tükrözi hogy bármi lehetett volna a végeredmény a bajnokság egyik legjobb csapata ellen.

KSI – Ceglédi VSE   8:2

Gólszerzők: Fábián Olivér, Gujka Dominik

 

A hétvégén hazai környezetben szombaton a férfi OB II bajnokságban szereplő Lamantinok játszanak 11 órai és 14.00 órai kezdéssel valamint vasárnap délután 14 órai kezdéssel országos fiú utánpótlás csapataink fogadják az YBL csapatait.

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .