Az elmúlt hétvégén több korosztállyal is bajnoki mérkőzéseket játszottak a Ceglédi VSE vízilabdázói. A mérkőzésekről Zám Attila írt tudósításokat:

A hétvége szakosztályunk számára a férfi felnőtt OB1/B-s bajnokságban szereplő csapatunk mérkőzésével kezdődött, amit hazai környezetben a Neptun VSC ellen játszott.  Túlzás nélkül a ceglédi csapat mumusa a Neptun, hisz a tavalyi szezonban kétszer kaptunk ki tőlük és a mostani mérkőzésen is a gyenge kezdésünknek köszönhetően 7:3  előnyre tettek szert. A meccs végére viszont összeszedtük magunkat és támadásaink pontosabbak lettek valamint védekezésben is jobban koncentráltunk így ledolgozva a hátrányát döntetlent tudtunk kiharcolni.

Ceglédi VSE – Neptun VSC      9:9

Ceglédi gólszerzők: Simon Gábor 4, Ujházi Andor 2, Hajek Zsombor, Varga Márk, Simon Balázs

 

A szombati napon még a Kőnigh György 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk ugrott medencébe Budapesten a KÓPÉ-UVSE ellen.  Az utóbbi időben mélyponton volt a csapat, sajnos a betegségekből a felépülés még nem teljes. A hétvégi mérkőzésen a körülményekhez képest is szépen teljesítettek. A meccsen keményen védekeztünk és győzelemre éhesen támadtunk és ez a meccs volt a példája annak, hogy jó játékkal sem lehet mindig nyerni, de örülünk a döntetlennek is.

Ceglédi VSE – KÓPÉ UVSE    7:7

Ceglédi gólszerzők: Fábián Olivér 7;

 

A hétvége folytatásaként a vasárnap Budapesten az Oázis SC ellen játszotta az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a bajnokság következő fordulóját. A gyermek csapatunk az első negyedben méltó ellenfélnek bizonyult a bajnokság élmezőnyében álló Oázis számára, de sajnos a második negyedben a sok egyéni hiba miatt kapott góloknak köszönhetően négy gólos előnyre tett szert ellenfelünk, amit már a mérkőzés végéig  nem sikerült ledolgozni. A meccsen jól védett Tótin Patrik illetve a támadásban eredményes volt Fekete Ákos és orosz Zoltán is jól játszott.

Oázis SC – Ceglédi VSE   9:5

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 2, Szendrei Dávid, Medveczki Gábor, Tarbály Zoltán

 

A gyermek csapatunk után a serdülők ugrottak a vízbe a korosztályos Oázis csapata ellen. A meccs úgy kezdődött, ahogy terveztük szép, kidolgozott gólokat lőttünk és már az első negyedet követően három gólos előnyre tettünk szert. Az előnyünket egészen a 3. negyedig tartani tudtuk, amikor is Csáti Mártont brutalitás miatt végleg kiállították és ennek következményeként négy percen keresztül emberhátrányba játszottunk, amit ellenfelünk kihasznált és az utolsó negyed előtti szünetre két gólos előnnyel mentek.  Az utolsó negyedben Rajkort Zsolt és Ecser Bence gólerős támadásainak és a csapat kiváló védekezésének köszönhetően kiemelve a kapuban Zöldi Pétert ledolgozta a hátrányt és további gólokat szerezve magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Oázis SC – Ceglédi VSE    12:16

Ceglédi gólszerzők: Rajkort Zsolt 4, Nagy Dávid 3, Milus Dávid 3, Tószegi Zoltán 3, Ecser Bence 2, Forgó Martin

 

A nap zárásaként az ifjúsági csapatunk játszott, ahol vereséget szenvedett el. A csapatot a héten sújtották a betegségek illetve volt olyan játékos aki cserben hagyta társait és nem jött el a mérkőzésre.

Oázis SC – Ceglédi VSE  15:9

Ceglédi gólszerzők: Pusztai Bence 3, Simon Balázs 3, Bicskei György, Petrényi Botond, Forgó Martin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .